(Poistunut julkaisusta)

TALOUSHALLINNON TEKIJÖITÄ TAMPEREELLE
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

 

Etsimme taloushallinnon alalla toimiville asiakasyrityksillemme tekijöitä. Voit olla tuoreempi kasvo tai jo alalta kannuksia hankkinut osaaja. 

Arvostamme soveltuvaa koulutustaustaa sekä aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä: palkanlaskenta, kirjanpito ja/tai avustavat kirjanpidon tehtävät, reskontrat ym. Tilinpäätöstaito on ehdoton valttikorttisi! 

Kerrothan hakemuksessasi, millaista osaamista sinulla on tarjota ja mitä toivot seuraavalta työltäsi. Arvostamme kehittymishalua, kykyä omaksua uusia asioita sekä aktiivista työotetta. Hyvät sosiaaliset taidot tukevat sinua niin tiimityössä kuin asiakasrajapinnassa. Pääset mahdollisesti osallistumaan myös asiakasyritysten kehittämisprojekteihin esim. robotiikkaan liittyen. 

Työsuhteet voivat olla määräaikaisia tai vakituisia tehtäviä ja tarjoamme myös mahdollisuuden työskennellä opintojen ohella.  Anna meidän etsiä sinulle sopivin seuraava haaste työurallasi! Kerro itsestäsi ja osaamisestasi lisää CV:ssä ja linkitä se tähän tehtävään. Kontaktoimme kaikki hakijat, jolloin sinulla on mahdollisuus kertoa itsestäsi ja toiveistasi lisää joko puhelimitse tai henkilökohtaisessa tapaamisessa.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä: Recruitment Consultant Laura Toikkanen p. 040 185 6438, laura.toikkanen@manpowergroup.fi tai Area Manager Päivi Tammilehto p. 050 530 3377, paivi.tammilehto@manpowergroup.fi