(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon tehtävät
Barona Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Haluatko kehittää taloushallinnon osaamistasi uudella toimialueella uusien työkavereiden kanssa? Jos sinulla on jo hieman kokemusta avustavista taloushallinnon tehtävistä, tämä voi olla sinun mahdollisuutesi. Asiakkaallamme on tarjolla nopeasti alkava määräaikaisuus.

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset taloushallinnon perustehtävät kuten laskutus, osto- ja myyntireskontra sekä avustava kirjanpito. Vaikka et omaisi laajaa kokemusta, eduksesi lasketaan kokemus joistain näistä osa-alueista. Sen lisäksi toivomme, että olet tarkka ja huolellinen, halukas oppimaan uutta ja tiimityöhenkinen. Hallitset perusohjelmistot etkä pelkää uusiakaan järjestelmiä, vaan koet ne oppimismahdollisuutena. Toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti. Pystyt kommunikoimaan myös englannilla.

Tehtävä sijaitsee pääkaupunkiseudulla hyvien yhteyksien päässä. Työ tapahtuu normaaliin toimistotyöaikaan asiakkaan tiloissa. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian. Kerromme haastattelussa lisää tehtävästä.