Taloushallinnon sovellusasiantuntija Lassila & Tikanojalle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019
Omaatko luontaisen kiinnostuksen talouden järjestelmiin? Innostaako tehtävä, jossa pääset kehittämään itsenäisesti järjestelmiä taustalla iso taloustiimi? Etsimme nyt asiakkaallemme Lassila & Tikanojalle Helsinkiin kokoaikaista taloushallinnon sovellusasiantuntijaa. Tässä tehtävässä työskentelet talouden järjestelmien ongelmien ratkaisun ja kehityksen parissa. Tehtävä sopii henkilölle, jolla on jo kertynyt työkokemusta talouden järjestelmien parista ja intoa työskennellä linkkinä talous- ja tietohallinnon välillä.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista taloushallinnon sovellusasiantuntijaa Helsinkiin Pitäjänmäelle.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Lassila & Tikanoja Oyj:lla.
TYÖNKUVA
Toimit tärkeänä linkkinä talous- ja tietohallinnon välillä, pääpainopisteen ollessa kuitenkin taloushallinnossa. Toimenkuvaasi kuuluu työstää päivittäisten talouden järjestelmien ongelmien ratkaisua toimien kuin pääkäyttäjänä. Toisen puoleen toimenkuvaa kuuluu talouden järjestelmäkehitystä. Lassila & Tikanoja konsernissa on paljon talouden eri järjestelmiä, jotka muodostavat ison kehitettävän kokonaisuuden. Varmistat ja kehität kirjanpidon, käyttöomaisuuden, konsernilaskennan, myynti- ja ostoreskontran ja muiden talouden järjestelmien ylläpitoa ja kehitystä. Pääset lisäksi kehittämään taloushallintoa ja toimintamalleja yhteistyössä liiketoiminnan kanssa. Pääset työskentelemään myös ulkopuolisten kumppanien kanssa.

Talouden osastolla Lassilan & Tikanojan Pitäjänmäen pääkonttorilla työskentelee yli 20 henkeä. Kokonaisuudessaan Suomen talousosasto käsittää noin 35 henkilöä mukaan lukien controllerin roolissa työskentelevät. Rooli on itsenäinen osana talousosastoa, mutta teet yhteistyötä koko henkilöstön ja esimiehesi kanssa sekä kommunikoit paljon ICT:n kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Linkkinä toimiminen talous- ja tietohallinnon välillä
* Ongelmien ratkaisu talouden järjestelmien parissa
* Talouden järjestelmien kehitys
* Taloushallinnon ja toimintamallien kehittäminen yhteistyössä
* Yhteistyö koko henkilöstön kanssa


Tehtävä tarjoaa monipuolisen ja vastuullisen roolin pörssiyhtiön taloushallinnossa. Pääset toimimaan itsenäisesti haasteiden parissa, iso taloustiimi taustallasi. Samalla saat kehittää omaa osaamistasi 25 erilaisen järjestelmän parissa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Omaat tehtävään sopivan talouden korkeakoulutuksen, kuten esimerkiksi tradenomi tai kauppatieteiden maisteri. Opintosi ja/tai aikaisempi työkokemuksesi on suunnattu ainakin osittain talouden järjestelmiin. Tehtävässä menestyminen edellyttää ymmärrystä taloushallinnon perusteista, prosesseista ja terminologiasta sekä kirjanpidosta. Olet kerryttänyt työkokemusta järjestelmien parista toimiessasi esimerkiksi pääkäyttäjänä tai taloushallinnon konsulttina. Sinulla on innostunut, energinen ja positiivinen ote työhön. Olet keskusteleva ja samaan aikaan rehti työkaveri. Tehtävässä tärkeää on luontainen kiinnostus järjestelmiin. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään sopiva talouden korkeakoulutus esimerkiksi tradenomi tai KTM
* Opinnoissa tai työkokemuksessa suuntautuneisuus talouden järjestelmiin
* Aikaisempaa työkokemusta ja tietämystä järjestelmien parista esimerkiksi pääkäyttäjänä toimimisesta
* Ymmärrys talouden perusteista ja kirjanpidosta
* Innostunut, energinen ja positiivinen asenne työhön
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Tehtävänkuva ei erityisesti vaadi tietyn taloushallinnon teknologian erityisosaamista, mutta eduksi katsotaan kokemus IFS, Attido, Aico tai Opus Capita -sovelluksista. Eduksi nähdään myös, jos osaat toteuttaa kyselyitä SQL:llä. Tuothan siis jo ansioluettelossa osaamisesi näistä esille. Tärkeintä on kuitenkin luontainen kiinnostus järjestelmiin.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen 37,5 tuntia/viikko

Kesto: 12 kk, tavoitteena rekrytoituminen

Paikka: Valimotie 27, 00380 Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 26.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisääkäytössä sekä tehostaa raaka-aineiden ja energian käyttöä. He auttavat asiakkaitaan säilyttämään kiinteistöjen ja materiaalien arvon sekä säästämään ympäristöä. He tarjoavat vastuullisia ja kestäviä palveluratkaisuja, jotka helpottavat asiakkaiden arkea. Lassila & Tikanoja toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 802,2 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 8600 henkilöä. Yritys on listattu Nasdaq Helsingissä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1252474
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki