(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon sovellusasiantuntija, Accountor Suomi
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019
Accountor on kaikkea muuta kuin tavallinen palveluyritys. Konsernimme tarjoaa palkka-, talous-, IT- sekä HR-palveluja, kehittää oikeita prosesseja, sijoittaa oikeat ihmiset ja rakenteet oikeaan paikkaan ja tekee oikeita asioita parhaiden mahdollisten työkalujen ja ohjelmistojen avulla. Meitä on yli 2500 työntekijää kahdeksassa eri maassa, ja keskeisen johtamisideologiamme Leadermentin avulla kehitämme paitsi asiakkaidemme liiketoimintaa ja tuloksia, ennen kaikkea omia työntekijöitämme.
Etsimme Suomen ulkoistuspalveluiden suurasiakasyksikön liiketoiminnan kehitys- ja järjestelmätukitiimiin aikaansaavaa ja osaavaa ohjelmistohallinnan asiantuntijaa.

Tehtävässä olet mukana yksikkömme kehittämisessä ja yhteistyössä tiimin kanssa autat asiakkaitamme saavuttamaan taloushallinnon digitalisaation mahdollistamat hyödyt.

Työtehtäviisi kuuluvat mm.
  • kehittämis- ja käyttöönottoprojektien toteuttaminen
  • sovelluksien käyttäjätuki, kouluttaminen ja ohjeiden laatiminen
  • sovellusten ylläpitotehtävät, testaaminen, häiriötilanteiden hallinta ja tiedottaminen

Taloushallinnon sovellusasiantuntijana viestit oma-aloitteisesti ja aktiivisesti sidosryhmille sekä tuet omalla toiminnallasi yrityksen strategisten tavoitteiden mukaista järjestelmäkehittämistä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää teknistä perusosaamista (mm. XML, SaaS, tietokannat), ymmärrystä taloushallinnon prosesseista, kehittämismyönteistä ja ratkaisukeskeistä lähestymistapaa sekä myönteistä asennetta muutoksia kohtaan.

Suureksi eduksi katsomme taloushallinnon järjestelmien (erityisesti Basware P2P tai Visma M2) aiemman tuntemuksen.

Sinulla on mielellään IT-tradenomi, insinööri (AMK) tai muu soveltuva IT -alan tutkinto. Osaat viestiä sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin sekä suomeksi että englannin kielellä.

Tärkeimpänä ominaisuutena odotamme kuitenkin positiivista ja reipasta asennetta, aktiivista ja joustavaa työskentelyotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja erinomaisia yhteistyö- ja viestintätaitoja. Toivomme myös kykyä haastaa totuttuja näkemyksiä uusien näkökulmien löytymiseksi.
 
Mitä voimme tarjota sinulle?
Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän monipuolisen asiakaskunnan ja taloushallinnon ammattilaisten parissa. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa panostamme työntekijöidemme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin lounasedulla, virikeseteleillä, tarjoamalla tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen sekä hyvää ergonomiaa tukevan työpisteen ja nykyaikaiset työvälineet. Ymmärrämme myös vapaa-ajan merkityksen, joten tarjoamme työntekijöillemme joustavan työajan.
 
Näin haet tehtävää
Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Kimmo Kähkönen, p. 040 711 7604
Lähetä hakemuksesi viimeistään 13.12.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.