(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon reskontra-asiantuntija
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Tunnetko olevasi taloushallinnon Sherlock Holmes, jolle asiakkaan auttaminen ja onnistumisen fiilis ovat motivaation alkulähteitä?

Hyvä, sitten olet etsimämme henkilö! Haemme jatkuvasti taloushallinnon ammattilaisia vakituisiin töihin Helsingin toimistollemme.

Täällä Efimalla tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähinnä sydäntä.

Efiman taloushallinnon ulkoistuspalveluiden kokeneena reskontra-asiantuntijana vastaat nimettyjen asiakkuuksien osto-, matka- ja myyntireskontran tehtävistä sähköisiä ratkaisuja hyväksikäyttäen. Lisäksi neuvot ja opastat asiakkaitamme tarvittaessa laskujen käsittelyssä ja järjestelmien käytössä. Tuet ja avustat myös tiimisi muita jäseniä tarpeen mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • vähintään viiden vuoden kokemusta taloushallinnon tehtävistä, erityisesti reskontratehtävistä
  • sujuvaa viestintää sekä suomeksi että englanniksi
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi tai KTM)
  • halua oppia uutta ja kehittää itseäsi
  • halua ja kykyä tukea kollegoitasi vaihtelevissa päivittäisissä työtehtävissä

Kokemus yleisimmistä taloushallinnon järjestelmistä (esim. Basware, Microsoft ja OpusCapita) lasketaan eduksesi.

Mitä me sitten tarjoamme sinulle?

Ensinnäkin meiltä löydät joukon iloisia, ihania ja mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Ulkoistuspalvelutiimimme työntekijät nostavat ensimmäisinä esiin työkaverit ja -ilmapiirin asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan. Toiseksi tarjoamme monipuoliset ura- ja kehitysmahdollisuudet nopeasti muuttuvassa kasvuyrityksessä. Vastuuta saa ottaa esim. eri järjestelmien pääkäyttäjätehtävissä oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä, tarjoamme työn mahtavalla näköalapaikalla ihan kirjaimellisesti: kattoterassillamme aivan Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla nautit vaikkapa lounaan tai lasillisen kuohuvaa perjantaisin työpäivän päätteeksi.

Ota askel kohti (työ)elämäsi muutosta ja lähetä hakemuksesi meille vaikka heti!

Lisätietoja tehtävästä antavat Satu Kallio ja Heini Kivelä. Heidät tavoitat sähköpostilla tai puhelimitse: satu.kallio@efima.com tai 050 356 7399, heini.kivela@efima.com tai 050 515 1153.