Taloushallinnon rekrytointikoulutus
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Haemme Varkauteen rekrytointikoulutuksen kautta kahta motivoitunutta ja asiakaspalvelutaitoista taloushallinnon osaajaa.

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet työskennellä tilitoimiston eri työtehtävissä kuten kirjanpidon- ja palkanlaskennan tehtävissä, laskutuksessa sekä osto- ja myyntireskontran hoidossa.

Koulutuksen tarkoituksena on lisäkouluttaa talous- ja palkkahallinnon perustutkinnon suorittaneita tai muuten soveltuvan taustan omaavia henkilöitä monipuolisiin tilitoimiston työtehtäviin.

Eduksi luetaan talous- ja palkkahallinnon perustutkinto tai muu soveltuvan työtausta, yritysverotuksen perusteiden ymmärtäminen sekä tietotekniset taidot ja taloushallinnon ohjelmisto-osaaminen.

Työssä vaaditaan hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, ymmärrystä asiakasyhteistyöstä, ongelmanratkaisukykyä sekä motivoitunutta asennetta uuden oppimiselle.

Koulutus toteutetaan teoriaopintoina sekä työssäoppimisena, jossa huomioidaan hakijoiden osaaminen ja taustat.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille ja välittömän työttömyysuhan alla oleville hakijoille, joilla on voimassa oleva työnhaku TE-toimistossa.

Edit: Rekrytointikoulutus alkaa maanantaina 27.4.2020. Koulutuksen kesto on 47 päivää.

Rekrytointikoulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät Tilitalo Emma Oy:n tai Tilisaarni Oy:n tilitoimistotyöntekijän työtehtäviin RTK-Henkilöstöpalvelun kautta koulutuksen jälkeen 1.7.2020 alkaen.

Edit: Hakemukset tulee jättää 12.4.2020 mennessä sähköisellä hakulomakkeella sekä www.te-palvelut.fi / haussa oleva työvoimakoulutus että https://www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/.

TE-palveluiden koulutusnumero: 691470

Lisätietoja koulutukseen liittyen antaa: rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./wa/sms 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

Kiinnostuitko rekrytointikoulutuksesta?

Edit: Messilive peruttu 18.3.2020.

Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus TE-palvelut Messissä Varkaudessa, Navitas 1, Wredenkatu 2, torstaina 19.3.2020 klo 9. 

Voit seurata tilaisuutta myös verkossa www.messilive.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1344002
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varkaus