(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon prosessikonsultti
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Hei sinä, kokenut talouden taituri – Efima voi muuttaa (työ)elämäsi! Se on paljon luvattu, mutta totta.

Etsimme kokenutta taloushallinnon prosessikonsulttia asiakasyritystemme taloushallintoprosessien suunnitteluun ja kehitysprojekteihin. Tehtävässä toimit vastuukonsulttina projekteissamme, joiden onnistumisen varmistavat sinun lisäksesi muut kokeneet konsulttimme sekä tarpeisiimme kehitetyt konsultoinnin työkalut ja menetelmät. Projektit vaihtelevat pienistä prosessiläpikäynneistä järjestelmien, robotiikan ja ulkoistuksen käyttöönottoihin sekä aina laajoihin muutosprojekteihin saakka. Työsuhde on vakituinen, ja toimipisteesi on Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa toimistossamme.

Tässä tehtävässä on tärkeää, että

  • sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus taloushallinnon konsultoinnista tai monipuolisista taloushallinnon tehtävistä useissa eri yrityksissä
  • sinulla on vankka ymmärrys ja osaaminen taloushallinnon sisällöstä, prosesseista, järjestelmistä ja organisoinnista sekä näiden kehittämisestä
  • tunnet nykyaikaiset taloushallinnon menetelmät, teknologiat ja sidosryhmät
  • ongelmanratkaisu ja kokonaisuuksien hallinta on sinulle luontevaa
  • osaat toimia itsenäisesti vastuullisessa roolissa, mutta olet myös hyvä tiimipelaaja
  • osaat viestiä ja dokumentoida selkeästi ja kattavasti sekä suomeksi että englanniksi
  • sinulla on soveltuva korkeakoulutus kaupalliselta alalta (KTM tai tradenomi)

On eduksi, jos sinulla on kokemusta ja osaamista eri taloushallinto-, ERP- ja/tai raportointijärjestelmistä sekä tietämystä, miten tehokkaita prosesseja ja raportointia voidaan näissä toteuttaa.

Mitä me sitten tarjoamme sinulle?

Ensinnäkin meiltä löydät joukon mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan. Täällä tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat taloushallinnon ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset, ja töissäsi pääset mukaan edistämään asiakkaidemme liiketoimintaa viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä. Kaiken lisäksi työpaikkasi sijaitsee Helsingin ydinkeskustan parhaalla paikalla. Toimistollamme Kaivopihan kupeessa pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista, erinomaisista liikenneyhteyksistä ja säiden salliessa ehkäpä koko kaupungin parhaasta kattoterassista.

Haasta itsesi ja lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi 5.10.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Kaarlejärvi. Sannan tavoitat sähköpostitse osoitteesta sanna.kaarlejarvi@efima.com tai puhelimitse perjantaina 25.9. klo 8 - 16 numerosta 040 188 4050.