(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon prosessikonsultti
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2018

Taloushallinnon prosessikonsultti

Prosessikonsulttina osallistut eri asiakasyritysten taloushallintoprosessien suunnitteluun ja kehitysprojekteihin. Toimit vastuukonsulttina ja projektien onnistumisen varmistavat sinun lisäksesi muut kokeneet konsulttimme sekä tarpeisiimme kehitetyt konsultoinnin työkalut ja menetelmät. Projektien koot voivat vaihdella pienistä prosessiläpikäynneistä järjestelmien, robotiikan ja ulkoistuksen käyttöönottoihin sekä aina laajoihin muutosprojekteihin saakka. Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa toimistossamme.

Tässä tehtävässä on tärkeää, että 

  • sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus taloushallinnon konsultoinnista tai in-house taloushallinnon tehtävistä useammissa eri yrityksissä
  • sinulla on hybridiosaamista taloushallinnon sisällöstä, prosesseista, järjestelmistä ja organisoinnista sekä näiden kehittämisestä
  • tunnet nykyaikaiset taloushallinnon menetelmät, teknologiat ja sidosryhmät 
  • sinulla on vankka ymmärrys ja osaaminen järjestelmien hyödyntämisestä prosessien tehostamisessa sekä raportoinnissa
  • ongelmanratkaisu ja kokonaisuuksien hallinta on sinulle luontevaa 
  • osaat toimia itsenäisesti vastuullisessa roolissa, mutta olet myös hyvä tiimityöskentelijä
  • viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi
  • dokumentointitaitosi ovat huippuluokkaa
  • sinulla on soveltuva korkeakoulutus kaupalliselta alalta (KTM tai tradenomi). 

On eduksi, jos sinulla on kokemusta ja osaamista eri taloushallinto-, ERP- ja/tai raportointijärjestelmistä sekä tietämystä, miten tehokkaita prosesseja ja raportointia voidaan näissä toteuttaa.

Meillä ihmiset viihtyvät ja tuottavat asiakkaille loistokokemuksia. Kuuntelemme paitsi asiakasta, myös toisiamme. Työtä tehdään yhdessä tietoa ja osaamista jakaen. Meillä on rohkeutta onnistua ja myös kyseenalaistaa. Ihmiset ovat meillä keskiössä ja jokainen saa olla juuri sellainen kuin oikeasti on.

Tämä työ on sinua varten, jos olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja menestymään työssäsi. Sinulle tyytyväinen asiakas on intohimo ja määränpää. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoa olevat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.

Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoive 18.3.2018 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Kaarlejärvi. Sannan tavoitat sähköpostitse osoitteesta sanna.kaarlejarvi@efima.com tai puhelimitse perjantaina 2.3. klo 10-11 numerosta 040 188 4050.