(Poistunut julkaisusta)

TALOUSHALLINNON PROSESSIKEHITTÄJÄ
Aitomation Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Tarjoamme nyt todella kiinnostavan ja erilaisen uramahdollisuuden taloushallinnon asiantuntijalle!

Etsimme Aitomationille Taloushallinnon prosessikehittäjää, joka kehittää liiketoimintaa ja johtaa kehityshankkeita. Aitomation auttaa yritysasiakkaita automatisoimaan tietotyötä ja taloushallinnon prosesseja.

Jos moderni taloushallinto, tekoäly, ohjelmistorobotiikka ja lean kiinnostavat, on tehtävä varmasti sinulle kiinnostava. Pääset työssä konkreettisesti vaikuttamaan teknologiseen kehitykseen ja olemaan mukana taloushallinnon funktion kehityksessä sekä työskentelemään motivoituneessa, kunnianhimoisessa ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneessa yrityksessä.

Aitomationilla voit hyödyntää kaiken aiemman taloushallinnon osaamisesi ja oppia samalla uutta. Hyppäät työssä bisneksen puolelle ja kehittämispuolen potentiaalisi pääsee käyttöön. Toivomme, että kykenet johtamaan taloushallinnon kehityshankkeita itsenäisesti ja auttamaan Aitomationia kasvamaan johtavaksi taloushallinnon automaatiopraktiikaksi.

Koska Aitomation on kasvuvauhdissa, voit olla joko kokeneempi osaaja – tai sinullakin voi olla vielä kasvuvaraa. Kerro meille rohkeasti, mitä jo osaat ja mihin suuntaan haluat kehittyä!

Aitomationin lähestymistapa tietotyön automaatioon lähtee liiketoimintatavoitteista ja niiden ymmärryksestä. Sen pohjalta tehdään tarkoituksenmukainen toimintakokonaisuuden tai prosessin/prosessien suoraviivaistaminen (lean) ja arvioidaan koneen ja ihmisen järkevä työnjako. Tämän pohjalta määritellään automatisoitavat osa-alueet ja tehdään itse automaatiotyö, ”aitomaatio.”

Työtehtäväsi muodostuvat seuraavista osaamisalueista;

  • Business Partner ja itsenäinen hankevastuu taloushallinnon asiakasprojekteissa
  • Vahva ja innovatiivinen prosessien kehittäjä ja automaationratkaisujen määrittäjä
  • Taloushallinnon asiakasprojektien identifiointi ja myynti
  • Aitomationin taloushallinnon palvelutarjonnan kehittäminen ja kirkastaminen

Tämän lisäksi työskentelyäsi ohjaavat laadulliset ja taloudelliset tulokset. Osaamisen kasvaessa, Aitomation tarjoaa mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen liiketoimintavastuuseen taloushallinnon aitomaatiotarjonnasta.

Sinulla on hyvä olla taloushallinnon tausta ja myös konsulttikokemuksesta on varmasti hyötyä. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi KTM tai sinulla voi olla muu tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Olet kykenevä näkemään strategisen kuvan ja samalla valmis tekemään töitä kädet savessa. Aitomation on välillä kiihkeätahtinenkin start-up ja siksi sinulla on hyvä pysyä projektit sekä aikataulut hallinnassasi. Koska Aitomation on yrityksenä verrattain nuori, pääset vaikuttamaan prosesseihin ja työtapoihin. Ei ole pahitteeksi, jos uskallat haastaa toimintatapoja halutessasi löytää parhaan ratkaisun.

Sinun on hyvä pystyä viestimään erilaisten ihmisten kanssa – talousjohtajasta koodariin, sillä olet varmasti välillä tärkeä viestinviejä asiakkaiden ja Aitomationin välillä. Työskentelykielenä käytämme suomea ja englantia. Lisäksi ruotsin osaaminen luetaan eduksi.

Hae pikimmiten tai jos uteliaisuutesi heräsi ja jäit empimään, ole yhteydessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Sari McEvoy. Hänet tavoitat parhaiten numerosta 050 468 8382 torstaina 14.3.2019 klo 12.00 - 13.00 välisenä aikana. Voit myös ottaa yhteyttä Aitomationin Pasi Pölöseen sähköpostitse pasi@aitomation.fi.