(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon projektipäällikkö
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2018

Hei sinä, projektien partaveitsi – All we want for Christmas is you! Ja tiedämme, että pian sinäkin haluat meidät.

Efimalla tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.

Toimit projektipäällikkönä vaativissa liiketoiminnan kehityshankkeissa, joissa toimitetaan Efiman taloushallinnon kokonaisratkaisuja, kuten ulkoistuspalveluja ja taloushallinnon järjestelmiä. Esimerkki tällaisesta projektista on taloushallinnon palvelukeskuksen siirto asiakasyritykseltä Efimalle ja samanaikainen taloushallinnon järjestelmäuudistus.

Vastaat asiakastoimeksiantojen onnistumisesta johtamalla ja ohjaamalla erilaisia ihmisiä aina alihankkijoista asiakkaaseen. Uskallat haastaa ja kyseenalaistaa totuttuja toimintatapoja ja ratkaisuja. Lisäksi osallistut myynnin tukemiseen ja tuotteidemme, palvelujemme ja projektitoimintamme kehittämiseen. Siksi toivomme, että olet jo usean vuoden ajan kerännyt kokemusta, osaamista ja onnistumisia projektijohtamisesta. Tärkeintä kuitenkin on, että olet hyvä tyyppi.

Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi Helsingin tai Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevassa toimistossamme.

Tässä tehtävässä on tärkeää, että

  • johdat, ohjaat ja innostat projektitiimiä tuottamaan asiakkaalle erinomaisia liiketoimintaratkaisuja
  • ymmärrät liiketoimintaa ja sinulla on kokemusta muutosjohtamisesta ja taloushallinnon palvelujen johtamisesta ja/tai tuottamisesta

  • sinulla on kokemusta taloushallinnon projektien vetämisestä

  • osaat pitää asiakkaan huipputyytyväisenä

  • viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi

  • sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto

Mitä me sitten tarjoamme sinulle?

Meiltä löydät joukon iloisia ja mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan. Kollegoinasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset, ja töissäsi pääset mukaan edistämään asiakkaidemme liiketoimintaa viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä. Kaiken lisäksi työpaikkasi sijaitsee Helsingin tai Tampereen parhaalla paikalla, jossa pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä.

Lähetä hakemuksesi, CV tai LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi 31.12.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Teija Puurunen. Teijan tavoitat sähköpostitse osoitteesta teija.puurunen@efima.com tai puhelimitse numerosta 040 845 0830 perjantaisin 7.12. ja 14.12. klo 14-16 välillä.