(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon palveluvastaava
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Täällä Efimalla tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähinnä sydäntä.

Etsimme taloushallinnon palveluvastaavaa osaksi Efiman ulkoistuspalvelutiimiä. Tehtävässä vastuullasi on asiakkuuden palvetuotannon johtaminen asiakashoitomallin ja asiakassuunitelman mukaisesta. Työkavereinasi työskentelee joukko taloushallinnon huippuasiantuntijoita sekä ohjelmistorobotti Aili. Annat oman vahvan panoksesi palvelutuotantoon vastaten taloushallinnon palveluiden suunnittelusta, määrittelystä ja toteutuksesta kokeneemman konsultin apuna. Lisäksi vastaat siitä, että palvelun tuotanto hoituu sujuvasti ja olet myös itse valmis käärimään hihat tarpeen tullen. Tulet työskentelämään osana suurta asiakkuutta , jonka vuoksi on tärkeää, että pystyt hahmottamaan laajojakin kokonaisuuksia ja organisoimaan oman ja palvelutiimin työt. Olet valmis ottamaan vastuuta ja toimimaan suoraan asiakasrajapinnassa.

Tässä tehtävässä on tärkeää, että

  • ymmärrät taloushallinnon järjestelmiä ja olet jo ansainnut kannuksesi erilaisten talousprosessien, kuten kirjanpidon ja reskontrien parissa toimimisesta
  • omaksut nopeasti uusia asioita, haluat oppia lisää ja olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa
  • olet tiimipelaaja ja viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi
  • sinulla on soveltuva korkeakoulutus

Mitä me sitten tarjoamme sinulle?

Meiltä löydät joukon iloisia, ihania ja mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset, ja töissäsi pääset mukaan edistämään asiakkaidemme liiketoimintaa viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä. Kaiken tämän lisäksi työpaikkasi sijaitsee Helsingin ydinkeskustan parhaalla paikalla. Toimistollamme Kaivopihan kupeessa pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista, erinomaisista liikenneyhteyksistä ja säiden salliessa ehkäpä koko kaupungin parhaasta kattoterassista.

Mitä seuraavaksi?

Ota rohkeasti askel kohti parempaa (työ)elämää ja lähetä hakemuksesi, CV tai LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi viimeistään 22.9.2019. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi siis viipyilemättä!

Rekrytointiprosessi sisältää videohaastattelun, soveltuvuusarvioinnin&haastattelun sekä case- tehävän. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä lokakuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Niini. Tavoitat Lauran sähköpostilla laura.niini@efima.com.