(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon palvelupäällikkö
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Palveluiden päällikkö, haemme sinua – Efima voi muuttaa (työ)elämäsi!

Efimalla tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.

Efiman kokeneena palvelupäällikkönä toimit talousjohdon luottokumppanina, ja asiakastyytyväisyys on intohimosi. Puhut samaa kieltä talousjohtajien kanssa ja ymmärrät haasteet, joiden kanssa talousjohto painii. Efiman asiakkaat ovat suuria tai keskisuuria suomalaisia yrityksiä, joille tuotamme kattavasti erilaisia taloushallinnon palveluja aina ulkoistetusta taloushallinnosta järjestelmäratkaisuihin. Tehtävässä tulet vastaamaan nimetyistä asiakkuuksista kokonaisuutena, johtaen ja koordinoiden niin järjestelmäpalveluita kuin taloushallinnon palveluita. Vastuullasi on asiakkuuksien kehittäminen, palvelunhallinta, onnistunut asiakaspalvelu sekä asiakastarpeiden kartoitus lisämyyntiä varten. Ohjaat kokemuksellasi palvelua tuottavia asiantuntijoita. Arvon tuottaminen ja asiakaskokemuksesta huolehtiminen ovat sinulle tärkeitä.

Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi Helsingin tai Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevalla toimistollamme.

Tässä tehtävässä on tärkeää, että

  • sinulla on kokemusta taloushallinnon kehittämisestä ja projekteista vähintään viiden vuoden ajalta. Hallitset niin taloushallinnon prosessit kuin järjestelmät ja tiedät, miten taloushallintotoiminnot organisoidaan ja kuinka niitä kehitetään.
  • tunnistat asiakkaiden tarpeet, joihin tarjoat tarkoituksenmukaiset ratkaisut Efiman palveluista. Ajattelet kaupallisesti ja sinulla on näkemystä asiakkuuksien kehittämisestä sekä lisämyynnistä.
  • sinulla on kokemusta johtamisesta. Olet johtanut esimerkiksi projekteja, asiakkuuksia tai tiimejä.
  • olet vankka asiakas- ja palvelunhallinnan osaaja ja ymmärrät liiketoimintaa sekä sen kehittämistä
  • ongelmanratkaisu ja kokonaisuuksien hallinta on sinulle luontevaa

Mitä me sitten tarjoamme sinulle?

Meiltä löydät joukon iloisia ja mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan. Kollegoinasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset, ja töissäsi pääset mukaan edistämään asiakkaidemme liiketoimintaa viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä. Kaiken lisäksi työpaikkasi sijaitsee Helsingin tai Tampereen parhaalla paikalla, jossa pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä.

Ota rohkeasti askel kohti parempaa (työ)elämää ja lähetä hakemuksesi, CV tai LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi 29.9.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Teija Puurunen. Teijan tavoitat parhaiten sähköpostitse osoitteesta teija.puurunen@efima.com.