(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon palvelupäällikkö
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2018

Palveluiden päällikkö – arkihuolesi kaikki heitä! Anna itsellesi joululahjaksi uusi työpaikka.

Efimalla tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.

Palvelupäällikkönä vastaat asiakkuuden kehityksestä, palvelunhallinnasta, onnistuneesta asiakaspalvelusta ja lisämyynnistä nimetyille asiakkaille. Asiakkuudet ovat suuria tai keskisuuria suomalaisia yrityksiä, joille tuotamme kattavasti erilaisia Efiman taloushallinnon palveluja aina ulkoistetusta taloushallinnosta järjestelmäratkaisuihin. Olet vankka asiakas- ja palvelunhallinnan osaaja ja ymmärrät liiketoimintaa ja sen kehittämistä. Arvon tuottaminen ja asiakaskokemuksesta huolehtiminen ovat sinulle tärkeitä.

Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi Helsingin tai Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevassa toimistossamme.

Tässä tehtävässä on tärkeää, että

  • asiakastyytyväisyys on intohimosi
  • johdat kokemuksellasi palvelutiimiä innostavasti tuottamaan asiakkaalle erinomaista palvelua
  • ymmärrät liiketoimintaa ja sinulla on kokemusta muutosjohtamisesta ja taloushallinnon palvelujen johtamisesta ja/tai tuottamisesta
  • ymmärrät taloushallinnon sisältöä, prosesseja, järjestelmiä ja organisointia sekä näiden kehittämistä
  • omaksut nopeasti uusia asioita, haluat oppia lisää ja olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin
  • olet tiimipelaaja, joka viestii sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi
  • ajattelet kaupallisesti ja sinulla on näkemystä asiakkuuksien kehittämisestä

On eduksi, mikäli sinulla on kokemusta taloushallinnon johtamisesta, kehittämisestä ja projekteista joko in-house-roolissa yrityksessä tai ulkopuolisella palveluntarjoajalla.

Mitä me sitten tarjoamme sinulle?

Meiltä löydät joukon iloisia ja mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan. Kollegoinasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset, ja töissäsi pääset mukaan edistämään asiakkaidemme liiketoimintaa viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä. Kaiken lisäksi työpaikkasi sijaitsee Helsingin tai Tampereen parhaalla paikalla, jossa pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä.

Lähetä hakemuksesi, CV tai LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi 31.12.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Teija Puurunen. Teijan tavoitat sähköpostitse osoitteesta teija.puurunen@efima.com tai puhelimitse numerosta 040 845 0830 perjantaisin 7.12. ja 14.12. klo 14-16 välillä.