(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon palveluiden liiketoimintajohtaja
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Järkevä johtaja + loistava liideri = uusi liiketoimintajohtajamme

Etsimme nyt johtajaa vastaamaan Efiman ulkoistuspalveluliiketoiminnan liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Helsingissä.

Mitä tulet tekemään

 1. Liiketoiminnan johtaminen – vastaat oman, noin 100 henkilön nopeasti kasvavan liiketoiminta-alueesi strategisesta johtamisesta. Toivomme sinulta valmentavaa otetta esimiestyöhön, sillä kasvuorganisaatiossamme muutoksien johtaminen sekä tehokas ja selkeä viestintä ovat tärkeä osa johtamistyötäsi.
 2. Palvelukeskustoiminnan kehittäminen - kehität palvelutuotantomme prosesseja, käytäntöjä ja laatua yhä suurempien asiakkuuksien vaatimusten mukaisesti.
 3. Asiakkuuksien johtaminen ja myynti – olet tiiviisti asiakasrajapinnassa, johdat asiakkuuksia sekä kehität palveluitamme asiakaslähtöisesti. Sinulla on myös vahva myynnillinen ymmärrys ja kykenet työskentelemään tiiviisti myyntitiimimme kanssa.
 4. Johtoryhmätyöskentely – johtoryhmän jäsenenä osallistut koko Efiman kehittämiseen. Yrityskulttuurimme ja arvomme ovat meille tärkeitä, joten myös sinä toimit arvojohtajana ja tunnet paloa yrityskulttuurin kehittämiseen.

Kuka olet

 1. Johtaja – sinulla on pitkä ja monipuolinen kokemus johtamistehtävistä ja liiketoiminnan kehittämisestä. Olet johtanut aikaisemmin B2B-liiketoiminnan jatkuvia palveluita ja kehityshankkeita. Sinulla on näkemys nykyaikaisesta johtamisesta ja sen kehittämisestä. Olet moderni muutosjohtaja ja vyölläsi on kokemusta palveluliiketoiminnasta ja mahdollisesti myös taloushallinnon alalta. Olet myös toiminut aikaisemmin johtoryhmissä.
 2. Leader – olet myös erinomainen ihmisjohtaja ja vahva liideri. Motivoit tiimisi huippusuorituksiin ja pidät yllä onnistumisten ilmapiiriä. Esiinnyt vakuuttavasti ja asiantuntevasti myös isommille yleisöille.
 3. Asiakasjohtaja – olet toiminut asiakastyössä ja koet sen omaksesi. Sinulla on myös näyttöjä hyvästä asiakastyytyväisyydestä. Osaat johtaa asiakaskokemusta ja ajattelet kaupallisesti. Sinulla on näkemystä asiakkuuksien kehittämisestä sekä myynnistä.
 4. Kasvuyritysten konkari – tunnet kasvuorganisaatiot ja tiedät, miten toimintaa skaalataan kestävästi ja ketterästi. Olet mahdollisesti tehnyt sen jo aikaisemmin. Ymmärrät hyvin digitaalisuuden tuomat mahdollisuudet liiketoiminnalle ja sen vaikutukset muuttuviin työnkuviin ja -vaatimuksiin.

Mitä me tarjoamme sinulle

 1. Kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät edut – tehtävästä maksetaan kilpailukykyistä kuukausipalkkaa, ja sinulla on myös mahdollisuus Efiman osakkuuteen. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset.
 2. Kasvuyrityksen avainpositio – tehtävässä pääset aidosti vaikuttamaan niin oman liiketoimintasi kuin myös koko Efiman organisaation kehittämiseen.
 3. Kasvumahdollisuuden – tämä on se kuuluisa näköalapaikka innovatiivisessa ja kansainvälistyvässä edelläkävijäorganisaatiossa. Nopeasti muuttuva kasvuyritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi omilla ehdoillasi.
 4. Maailmanluokan tuotteet ja palvelut – tarjoomamme on kokonaisuus IT-maailman huipputuotteita ja loistavaa asiakaspalvelua ja palvelukonsepteja. Niiden myyminen ja markkinoiminen on palkitsevaa ja motivoivaa.
 5. Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.

Mitä seuraavaksi?

Tee urasi paras peliliike ja lähetä hakemuksesi, CV:si tai ajan tasalla oleva LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi viimeistään 8.12.2019.

Rekrytointiprosessimme sisältää kaksi haastattelua, soveltuvuusarvioinnit sekä case- tehtävän. Pyrimme viemään koko prosessin läpi tammikuun loppuun mennessä ja toivomme, että henkilö voi aloittaa tehtävässä alkuvuodesta 2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Efiman CEO Tero Salminen. Teron tavoitat parhaiten sähköpostilla tero.salminen@efima.com tai puhelimitse numerosta 040-7675311 tiistaina 26.11. klo 13 -15, perjantaina 29.11 klo 9 – 11 ja maanantaina 2.12 klo 15 – 17.