(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon päällikkö / controller
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Toimeksiantajamme on rakennusalan kasvava start up -yritys, joka on perustettu tänä vuonna. Liikevaihto on noin 1 miljoonaa euroa tällä hetkellä, ja henkilökuntaa 15-20. Yritys toimii Espoon Nihtisillassa. He hakevat kauttamme ratkaisukeskeistä TALOUSHALLINNON PÄÄLLIKKÖÄ / CONTROLLERia. Tehtävässäsi vastaat yrityksen taloushallinnon tehtävistä ja autat yrityksen 3 hengen johtoryhmää talous- ja rahoitusasioissa kuten budjetoinnissa, kirjanpitoon liittyvissä asioissa, kassavirtamallinnuksissa, rahaliikenteen osalta jne. Tuot yritykseen omaa osaamistasi ja odotamme, että pystyt myös tuomaan kasvavan yrityksen epäkohtia esiin johdolle. Kirjanpito ja palkanlaskenta on ulkoistettu, mutta niihin liittyviä asioita ja tarkistuksia on paljon. Tehtävään sisältyy jonkin verran myös hr-tehtäviä työsopimuksiin, TES-asioihin liittyen sekä satunnaisia toimistotehtäviä tarpeen mukaan. Heillä on käytössään Netvizor-järjestelmä sekä CRM:nä käyttävät Easoftia. Tehtävässä menestyminen edellyttää - KTM:n tai taloushallinnon tradenomin tutkintoa - vähintään 3 vuoden työkokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä - erinomaista suomen kielen taitoa, hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kielen osaaminen on etu Kasvuyrityksessä tehtävänkuvaa ei voi rajata kovin tarkkaan, joten tästä syystä toivotaan ratkaisukeskeistä, proaktiivista asennetta työhön sekä joustavaa ja mukautuvaa luonnetta. Tehtävä tarjoaa soveltuvalle henkilölle hyviä urakehitysmahdollisuuksia tulevaisuudessa. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan. Henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Pirjo Häyhä-Salovaara, puh. 0400 728 748, pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi.

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytäthän pian sähköisen hakulomakkeemme, sillä aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin.

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.