(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon osaajia pääkaupunkiseudulle
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Oletko taloushallinnon osaaja ja mietit parhaillaan uuden polun löytymistä?


Olet kokenut asiantuntija tai vasta urasi alkutaipaleella oleva osaaja, tärkeintä on kuitenkin että olet motivoitunut ja innostunut työskentelemään taloushallinnon vaihtelevissa ja monipuolisissa tehtävissä.


Asiakkaamme toimivat monilla eri toimialoilla, ja roolisi heillä voi olla esimerkiksi palkanlaskija, laskuttaja, kirjanpitäjä, reskontranhoitaja tai talouspäällikkö. Käymme jokaisen avoimen tehtävän sisällön huolellisesti läpi sekä asiakkaamme että sinun kanssasi, jotta tarve ja osaamisesi kohtaisivat mahdollisimman tarkasti. Tarjoamme sekä vaikutuisia että määräaikaisia työsuhteita, jonka lisäksi myös erilaisia kehitys- ja muutosprojektteja avautuu säännöllisin väliajoin.


Sinulla on takataskussasi taloushallinnon tutkinto, ja suomenkielen lisäksi pystyt tuottamaan materiaalia englanniksi kirjoitettuna. Olet tietoteknisesti näppärä ja hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmat.


Laita rohkeasti hakemus oheisen linkin kautta ja jos sinulla herää jos sinulla herää mitä tahansa kysymyksiä tai tarkennuksia tehtäviin liittyen, olethan yhteydessä Palvelupäällikkö Monia Pölläseen, monia.pollanen@personalhuset.fi.Personalhuset on henkilöstöalan ammattilainen. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Teemme tätä työtä, jotta oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Haluamme tehdä arjesta sujuvaa. Tehdään yhdessä #hyväätyötä