(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon osaajia - Lahti
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

Ota uusi askel urallasi - jätä avoin hakemus!

Haemme avoimella aikajänteellä jatkuvasti yhteistyössä eri asiakkaidemme kanssa Päijät-Hämeen alueelle taloushallinnon osaajia sekä pidempiin että lyhytaikaisiin työsuhteisiin tapauskohtaisesti.

Löytyykö sinulta taloushallinnon osaamista? Asiakkaamme ovat kiinnostuneita reskontranhoitajista, kirjanpitäjistä, tilitoimiston osaajista ja palkanlaskijoista.  Voit olla alasi asiantuntija tai innokas, jo hieman kokemustakin kartuttanut tekijä - tai sitten etsimässä urallasi uutta suuntaa. Asiakkaamme tarvitsevat juuri sinua!

Arvostamme tarkkaa, oma-aloitteista sekä aktiivista työotetta. Omaat hyvät It-taidot ja sinulla on kokemusta taloushallinnon ohjelmista ja opit mielelläsi uusia sovelluksia. Olet yhteistyökykyinen ja joustava tiimipelaaja, jolta onnistuu myös itsenäinen työskentely. Oletpa omimmillasi rutiininomaisissa töissä tai vaihtelevissakin tilanteissa, voit löytää tilaisuutesi kauttamme! 

Lisätietoja antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh 050 4356653  / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi.

Lähetä rohkeasti itsesi näköinen avoin hakemus sekä ansioluettelosi 20.9.2020 mennessä vaivattomasti Kaislanet-palvelussa verkkosivulla kaislanet.eilakaisla.fi! Huomaathan kohdistaa hakemuksesi erityisesti juuri tämän haun yhteyteen. Kyseessä on avoin haku ja käymme hakemuksia läpi jatkuvasti, teemme avoimia haastatteluja syksyn mittaan, ja olemme yhteydessä avautuvien työmahdollisuuksien tiimoilta.