(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon osaajia, Kuopion seutu
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Oletko taloushallinnon osaaja ja mietit parhaillaan uusia haasteita tai urallasi seuraavaa askelta?

Voit olla kokenut asiantuntija tai vasta urasi alkutaipaleella oleva osaaja, tärkeintä on kuitenkin että olet motivoitunut ja innostunut työskentelemään taloushallinnon vaihtelevissa ja monipuolisissa tehtävissä.

Asiakkaamme toimivat monilla eri toimialoilla isoista organisaatiosta aina pienempiin tilitoimistoihin, roolisi heillä voi olla esimerkiksi palkanlaskija, tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, laskuttaja, reskontranhoitaja tai talouspäällikkö. Käymme jokaisen avoimen tehtävän sisällön huolellisesti läpi sekä asiakkaamme että sinun kanssasi, jotta tarve ja osaamisesi kohtaisivat mahdollisimman tarkasti. Tarjoamme sekä vakituisia että määräaikaisia työsuhteita, jonka lisäksi myös erilaisia kehitys- ja muutosprojekteja avautuu säännöllisin väliajoin.

Sinulla on taloushallinnon tutkinto tai muu vastaava koulutus. Omaat hyvät tietotekniset taidot ja hallitset yleisimmät taloushallinnon ohjelmat. Työntekijöissä arvostamme modernia ajattelua ja moniosaamista taloushallinnon puolelta. Oletko Sinä kehittymishaluinen ja hyppäät mieluusti tekemään asioita uudella tavalla. Kerro meille, mikä on sinun tuleva suuntasi? Me autamme!

Laita rohkeasti hakemus oheisen linkin kautta, jos sinulla herää mitä tahansa kysymyksiä tai tarkennuksia tehtäviin liittyen, olethan yhteydessä senior rekrytointikonsultti Miia Tarvaiseen puhelimitse 050 362 3984 tai sähköpostitse miia.tarvainen@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla
teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

HYVÄÄ TYÖTÄ.