(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon Osaaja/Tilinpäätöstaitoinen Kirjanpitäjä
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Esittely

Etsimme

TALOUSHALLINNON OSAAJAA/TILINPÄÄTÖSTAITOISTA KIRJANPITÄJÄÄ

asiakkaamme taloushallinnon tiimiin Konalaan. Toimi on alkuun kolmen kuukauden määräaikaisuus, jonka jälkeen mahdollisesta jatkosta neuvotellaan erikseen.

Työtehtävät

Työtehtäviin kuuluu erillisyhtiöiden juokseva kirjanpito, kuukausiraportointi, osto- ja myyntireskontra, ostolaskujen käsittely sekä perintään liittyvät tehtävät.

Edellytykset

Edellytämme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä huolellisuutta, yhteistyökykyä ja vastuullisuutta.

Tyypillisesti taloushallinnon ammattilaisena työotteesi on huolellinen ja tarkka, suhtaudut vakavasti yksityiskohtiin kuitenkaan kokonaiskäsitystä menettämättä. toivomme myös, että olet joustava, ystävällinen sekä aikaansaava, ja pysyt aikataulussa.

Lisätiedot

Hae jo pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".