(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon osaaja/kirjanpitäjä
Poolia Suomi Oy / Satakerta Rödl & Partner Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Satakerta Rödl & Partner Oy

Satakerta Rödl & Partner Oy on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Helsingin toimistomme sijaitsee ydinkeskustassa, Kalevankadulla Hotelli Tornia vastapäätä. Tarjoamme kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaillemme kokonaisvaltaisia talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita. Voit lukea meistä lisää osoitteesta www.satakerta.fi

Esittely

Satakerran asiakasmäärä on jatkuvassa kasvussa. Etsimmekin nyt heidän Helsingissä sijaitsevalle

KANSAINVÄLISELLE TILITOIMISTOLLE OSAAVAA KIRJANPITÄJÄÄ

monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin. Tehtävä on vakinainen ja aloitus sopimuksen mukaan kesälomien jälkeen.

Työtehtävät

Satakerran asiakaskunnassa on kasvavan kansainvälisen asiakaskannan lisäksi paljon kotimaisia menestyviä startupeja sekä jo toiminnassaan vakiintuneita yrityksiä. Tulisit olemaan vastuussa Satakerran asiakasyritysten kirjanpidosta, raportoinnista, alv-laskennasta ja -ilmoituksista, tilinpäätöksistä ja veroilmoituksista.

Edellytykset

Tärkein ominaisuutesi on halu huolehtia asiakkaista kokonaisvaltaisesti. Arvostamme kokemusta sähköisestä taloushallinnosta, tuntemusta Procountor, Microsoft Navision tai Tikon ohjelmistoista sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Saksan- ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Edut

Asiakkaalta saatu positiivinen palaute on paras työhyvinvoinnin lääke! Satakerta panostaa tämän lisäksi henkilökunnan työhyvinvointiin mm. runsailla koulutusmahdollisuuksilla. Fyysiseen hyvinvointiin panostetaan erilaisin tapahtumin ja eduin.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter