(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon osaaja
Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliitto MTK ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Etsimme MTK-konsernin talous- ja henkilöstöhallintoon vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen kokenutta 

 

TALOUSHALLINNON OSAAJAA

 

Toteutat osana muuta tiimiä MTK-konsernin ulkoista ja sisäistä laskentaa, ostoreskontran hoitoa sekä muita taloushallinnon tehtäviä. Työtehtäviisi kuuluu osallistuminen tilinpäätösten, konsernitilinpäätöksen, veroilmoitusten ja viranomaisraportoinnin hoitamiseen sekä kassatoiminnon sijaistamiseen. Annat oman panoksesi organisaation talousjärjestelmien ylläpitoon ja käytön kehittämiseen sekä tuotat taloudellista informaatiota tarpeen mukaan.


Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja käytännön vahvaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä itsenäistä työskentelytapaa. Käytät työssäsi sujuvasti taloushallinnon ohjelmistoja. HR-järjestelmien osaaminen on selvä etu. Käytössämme ovat mm. EmCe ja Basware InvoiceReady, Mepco ja Tiima. Keskeinen työhön liittyvä lainsäädäntö on sinulle tuttu. Raportoit tehtävässäsi MTK ry:n laskentapäällikölle.


Arvostamme numerotarkkuutta, huolellisuutta, aktiivista otetta työhön sekä tiimi- ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä työskennellä kiireenkin alla sekä taitoa suorittaa työtehtävät joustavasti ja ripeästi. Esimerkiksi monipuolinen tilitoimistotausta antaa erinomaiset valmiudet menestyä tehtävässä.


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa työyhteisössä sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Modernit toimitilamme sijaitsevat Maalaistentalossa Helsingin ydinkeskustassa.


Lisätietoja tehtävästä antaa MTK ry:n laskentapäällikkö Jaakko Vilenius, puh. 040 749 7934. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 31.7.2020 osoitteessa www.mtk.fi/rekry