(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon osaaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Etsimme asiakkaillemme reippaita, motivoituneita ja toimeen tarttuvia taloushallinnon osaajia määräaikaisiin työsuhteisiin. Työskentelypaikat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Tarve on muun muassa kirjanpitäjille, reskontranhoitajille, palkanlaskijoille ja laskutuksen henkilöille. Tehtävien sisältö ja vaatimustaso vaihtelee työskentelypaikoittain.

Odotamme sinulta aktiivista, positiivista ja itseohjautuvaa asennetta työtä kohtaan. Voit olla esimerkiksi kaupallisen alan opiskelija tai kaupallisen tutkinnon suorittanut. Voit olla myös pitkän linjan tekijä, jolla osaaminen on karttunut työssä. Sinulla on perusymmärrys ja käytännön kokemusta taloushallinnosta. Olet hakemamme henkilö, jos nautit numeroiden kanssa työskentelystä, tartut työhön kuin työhön tarmokkaasti sekä hoidat työsi huolellisesti alusta loppuun. Suomen kielen taitosi on sujuva ja hallitset näppärästi tavallisimmat toimisto-ohjelmat sekä jonkin taloushallinnon järjestelmän. Englannin kielen osaamisen katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi ja tutustua uusiin yrityksiin. Kuka tietää, vaikka tästä lähtisi uusi suunta urallesi!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian Adeccon kotisivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi, kuitenkin viimeistään 29.3.2020 mennessä. Kerro hakemuskirjeessäsi, millaisia tehtäviä osaat ja haluat tehdä. Toimi nopeasti, panostasi tarvitaan nyt!