(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon osaaja
Kaskipuu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Etsimme työtä pelkäämätöntä ja monipuolista taloushallinnon osaajaa vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan taloushallinnon tiimiä Kaski-konsernissa. Hakemallamme ammattilaisella on jo muutaman vuoden kokemus kirjanpidon tehtävistä ja työssä hankittua taitoa ymmärtää taloushallinnon kokonaisuutta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

  • kuukausittaisen kirjanpidon ja raportoinnin osaamista
  • kokemusta reskontrien hoitamisesta
  • soveltuvaa koulutusta
  • aiempaa vastaavaa työkokemusta

Eduksi katsomme myös konsernikirjanpidon, veroilmoitusten ja tilinpäätöksen laatimisen osaamisen. Arvostamme itsenäistä, oma-aloitteista ja reipasta otetta työhön. Saat työt hoidettua huolella kiireenkin keskellä ja ennen kaikkea asenteesi on kohdillaan. Työtäsi tukevana ja sparraavana esimiehenä toimii yhtiön laskentapäällikkö Kaisa Suutari.

Kaskipuulla pääset tekemään töitä nuorekkaassa porukassa ja viihtyisissä tiloissa Oulun keskustan tuntumassa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi liikunta- ja kultturisetelit.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella konsernin laskentapäällikkö Kaisa Suutarilta (040 412 56 55) 4.2.2020 klo 10-11 ja 10.2.2020 klo 13-14. Odotamme hakemustasi 16.2.2020 mennessä, liitä mukaan CV:si sekä lyhyt hakemusteksti palkkatoiveineen. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, toimithan siis pian!  

Haku alkaa 30. tammikuuta 2020 ja päättyy 16. helmikuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen