(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon osaaja
Asfalttikallio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019
Asfalttikallio Oy
Asfalttikallio Oy on suomalainen asfaltoinnin ja maanrakentamisen palveluja tarjoava yritys. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tuottaa asiakkaille laadukkaita, ympäristöystävällisiä ja kilpailukykyisiä palveluja modernilla kalustolla nykyisten vaatimusten mukaisesti.
Vuonna 2017 Asfalttikallio Oy:n liikevaihto oli 49,6 M€ ja asfalttimassan tuotantomäärä n. 700 000 tonnia. Käytämme kierrätysasfalttia kaikilla asfalttiasemillamme.
Urakoimme koko Suomen alueella. Aluetoimintaa meillä on n. 150 ammattilaisen voimin pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella.
Toimenkuva
Haemme Vantaalle vakituiseen tehtävään taloushallinnon osaajaa.

Toimenkuvaasi kuuluvat mm:
- jaettu vastuu laskutuksesta
- myyntireskontran hoito
- saatavien perintä
- jaettu vastuu tuntipalkkojen ja kuukausipalkkojen laskennassa
- toimihenkilöiden matkalaskujen käsittely
- muut palkanlaskennan yleistehtävät

Työmaiden tuntipalkkojen esikäsittely tehdään KIHO-ohjelmassa, palkanlaskenta, laskutus ja perintä hoidetaan Visma L7:ssa.
Odotamme sinulta
Edellytämme sinulta taloushallinnon koulutustaustaa sekä vähintään 3-5 vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Olet luonteeltasi tarkka ja järjestelmällinen sekä tottunut työskentelemään itsenäisesti. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja. Yrityksemme on nuori ja kasvava pk-yritys, joten odotamme sinulta joustavuutta ja kiinnostusta osallistua taloushallinnon prosessien kehittämiseen.
Muut tiedot
Lähetä työhakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera 25.1.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen oscar.smart@vmp.fi merkillä ”taloushallinnon osaaja”. Haastateltavien läpikäynnin aloitamme jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä antaa Oscar Smart
Puh. 040 307 5703
Kesto
Toistaiseksi voimassa oleva
Lisätietoja
Oscar Smart, oscar.smart@vmp.fi, 040 307 5707
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.01.2019 mennessä.