Taloushallinnon osaaja - Viitasaari
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021
Keski-Suomen MetsäKymppi Oy on vuonna 1997 perustettu Keski-Suomessa, Viitasaarella, toimiva metsäkonealan yritys. Samaan konserniin kuuluu myös Osamyynti Trucks Oy, jonka toimialana on raskaankaluston maahantuonti ja myynti. Lisäksi mukana toiminnassa on muutama pienempi yritys. Näiden lisäksi hoidamme myös parin ulkopuolisen asiakkaan taloushallinnon tehtäviä. Yhtiöittemme henkilöstömäärä on yhteensä noin 60 henkilöä.

Etsimme asiakkaallemme Metsäkymppi Oy:lle Taloushallinnon osaajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Viitasaarelle. Töiden aloitus on sopimuksen mukaan. Eilakaisla avustaa Metsäkymppi Oy:tä rekrytoinnissa, joten työllistyt suoraan asiakasyrityksellemme. sittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Tässä tehtävässä hoidat erilaisia taloushallinnontehtäviä, kuten kirjanpitoa, laskutusta ja tarvittaessa myös palkanlaskentaa. Teet tilityksiä osayrittäjille, hoidat sisäistä seurantaa sekä pöytäkirjojen tekoa ja yleisiä toimistotöitä.
 
Menestyäksesi tässä tehtävässä sinulla on
  • soveltuva koulutus ja työkokemusta vastaavista tehtävistä, arvostamme myös tilinpäätöskokemusta
  • taloushallinnon järjestelmien käyttötaitoa, erityisesti arvostamme kokemusta Heeros ja Office-paketin ohjelmista
  • hyvät organisointi- ja priorisointitaidot sekä paineensietokykyä
  • hyvä suomen kielen taito, englannin katsomme sinulle eduksi
  • mahdollisuus joustaa tarvittaessa työajoissa
  • halua ja kykyä oppia uutta


Tarjoamme taloushallinnon ammattilaiselle kokoaikaisen päivätyön mukavassa huumorintajuisessa työyhteisössä. Tiimissä on lisäksesi kaksi alan ammattilaista, joilta saat hyvän perehdytyksen sekä tuen työllesi. Metsäkymppi tarjoaa kilpailukykyisen palkan sekä virike-etuja työntekijöilleen. 
 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta Janina Annala, puh. 050 3427 760 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10. mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot