(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon osaaja - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020
Etsimme yhteistyössä asiakasyrityksemme kanssa oma-aloitteista taloushallinnon osaajaa monipuoliseen ja vaihtelevaan tehtävään. Työpaikka sijaitsee Vantaalla, aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan ja sopimus tehdään kahden vuoden ajalle. Pääset mukaan osaavaan tiimiin, jossa työskentelet sekä sisäisen että ulkoisen laskennan tehtävissä. Työn painopisteitä voidaan muokata myös tehtävään valitun henkilön osaamisen ja toiveiden mukaan. 
Tässä tehtävässä pääset osallistumaan mm. seuraaviin tehtäviin:
  • tilinpäätöksen jaksotuksiin ja täsmäytyksiin
  • kvartaalikatkoihin ja tilinpäätöksiin liittyviin tehtäviin, laskelmat ja liitetiedostot (FAS ja IFRS)
  • prosessien kuvauksiin ja kehittämiseen
  • uuden ERPin määrittelyyn ja käyttöönottoon
Lisäksi tehtävään sisältyy monipuolisia kirjanpidon tehtäviä sekä osallistumista raportointiin, kuten erilaisten selvitysten ja laskelmien laatimista. Olet oikea henkilö tehtävään, jos olet oma-aloitteinen, uusista tehtävistä innostuva tekijä, joka tarttuu toimeen ja jota motivoi asioiden aikaansaaminen. Toimit mielelläsi tiimissä samalla kantaen vastuun omista työtehtävistäsi. Pystyt näkemään työssäsi kokonaisuuden samalla huolehtien tarkasti myös yksityiskohdista. Nautit vaihtelevista työpäivistä, joihin kuuluu välillä haastavampia ja välillä rutiininomaisempia työtehtäviä. Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto ja muutaman vuoden kokemus monipuolisista taloushallinnon tehtävistä. Sujuvan suomen kielen lisäksi tehtävässä vaaditaan englannin kielen taitoa, muut kielet ovat eduksi. IT osaamisesi on ajan tasalla, edellytämme mm. hyvää Excelin osaamista.  Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi mukavaa ja ammattitaitoista tiimiä! Tehtävässä on aito mahdollisuus kehittyä itse ja myös olla mukana kehittämässä työtä ja prosesseja eteenpäin.
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 6.3.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.