(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon osaaja, Turun Korjaustelakka Oy
Turun Korjaustelakka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Oletko taloushallinnon osaaja, jolle on kertynyt myös palkanlaskennasta kokemusta?

Etsimme Turun Korjaustelakka Oy:lle Naantaliin ammattitaitoista taloushallinnon osaajaa vakituiseen työhön. Työ alkaa joulukuun alussa.

Työtehtäviisi kuuluvat kansainvälisen yrityksen monipuoliset taloushallinnon työtehtävät, kuten sisäinen laskenta, kirjanpito ja palkanlaskenta. Työskentelet osana ammattitaitoista ja ratkaisukeskeistä taloushallinnon tiimiämme, jossa vallitsee avoin ja toisia tukeva ilmapiiri. Turun Korjaustelakka Oy tarjoaa taloushallinnon palveluita myös sisaryrityksilleen Suomessa.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta taloushallinnon moninaisista tehtävistä sekä palkanlaskennasta. Koulutuksesi on mielellään kaupallinen (esim. tradenomi ja merkonomi). Tärkeintä meille on tarkka ja huolellinen työskentelytyyli, oma-aloitteisuus, joustavuus ja tehokkuus. Työrooli edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus Epicor- ja/tai Mepco- järjestelmistä lasketaan eduksi, samoin Teknologiateollisuuden ja Kaupan alan tes:in tuntemus.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Saat myös kattavan perehdytyksen työllesi sekä ajanmukaiset työvälineet käyttöösi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Senior Consultant Anu Marttila, puh. 050 435 8625 tai anu.marttila@barona.fi