(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon osaaja - Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019
Oletko taloushallinnon asiantuntija tai innokas, jo hieman kokemusta kartuttanut tekijä? Etsitkö uutta suuntaa urallesi? Onko vahvuutesi esimerkiksi kirjanpidossa, palkanlaskennassa, reskontran hoidossa tai tilinpäätöksen teossa? Löydä kauttamme etsimäsi uudet haasteet – asiakkaamme tarvitsevat juuri sinua!
Asiakkaamme etsivät kauttamme säännöllisesti erilaisia taloushallinnon osaajia sekä pidempiin että lyhytaikaisiin työsuhteisiin sekä vaihteleviin projekteihin. Siksi etsimme nyt kirjanpitäjiä, palkanlaskijoita, controllereita, reskontranhoitajia sekä taloushallinnon assistentteja. Tehtävät voivat liittyä sisäiseen tai ulkoiseen laskentaan ja työnkuvat vaihtelevat avustavista assistenttirooleista aina laaja-alaisiin asiantuntijatehtäviin asti. Voit olla jo alan ammattilainen tai vasta urapolkusi alussa oleva työnhakija, esimerkiksi merkonomi/tradenomi tai KTM taustalla.  Toivomme sinulta kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä sekä soveltuvaa koulutusta. Pystyt kommunikoimaan niin suomen kuin englannin kielellä. Olet työotteiltasi tarkka, oma-aloitteinen ja viihdyt hyvin itsenäisessä tehtävässä. Lisäksi omaat hyvän paineensietokyvyn, etkä hätkähdä vaihtelevia ja muuttuvia tilanteita työssä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 18.10. klo14-15 ja 24.10. klo 9-10 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.10.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.