(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon osaaja - Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2019
Kaski-konserni on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja, johon kuuluu Kaskipuu Oy:n lisäksi puukuitueristeitä valmistava Ekovilla Oy. Vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli 61 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 240 henkilöä. Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Etsimme asiakasyrityksellemme Kaskipuu Oy:lle taloushallinnon osaajaa monipuolisiin taloushallinnon työtehtäviin vuokratyösuhteeseen. Työsuhde on määräaikainen joulukuun 2019 loppuun saakka, mutta tehtävässä voi olla mahdollisuus jatkoon. Työ alkaa elokuun 2019 alussa. 

Tehtäviisi kuuluvat

Työtehtäviisi kuuluu konsernin yhtiöiden ostolaskujen kierrättäminen sekä muut taloushallinnon avustavat tehtävät. 

Toivomme sinulta

Toivomme, että olet työotteeltasi itsenäinen, omatoiminen ja tehtävät reippaalla otteella hoitava persoona. Omaat rohkeutta tarttua uusiin asiakokonaisuuksiin ja uskallat kysyä apua, kun sitä tarvitset. Lisäksi toivomme sinun olevan joustava ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu toimelias tekijä, joka viihtyy nopeatempoisessakin toimintaympäristössä, hoitaen useita asioita samanaikaisesti. Arvostamme Visma Nova -ohjelmisto-osaamista.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle huippumahdollisuuden päästä mukaan Kaskipuun kasvuun – tässä yrityksessä kehittymisen mahdollisuuksia riittää! Pääset työskentelemään rennossa työympäristössä, jossa vauhdikkaat ideat viuhuvat. Saat myös tueksesi ammattitaitoisen tiimin, jossa osaamisesi kehittymiseen panostetaan.


Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin 24.7.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.