(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon osaaja - Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019
 

Etsimme asiakasyrityksellemme määräaikaiseen työsuhteeseen taloushallinnon osaajaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan kesäkuussa  2019. Työsuhteen kesto on arviolta noin kolme kuukautta, mutta työssä voi olla mahdollisuus osa-aikaiseen jatkoon. 

Tehtävän kuvaus

Työtehtäviin kuuluu monipuoliset taloushallinnon tehtävät, kuten palkanlaskenta sekä osto- ja myyntireskontra. Aikaisemmasta työkokemuksestasi riippuen kirjanpidon tehtävät voivat kuulua myös työtehtäviisi. Työhösi kuuluu myös asiakaspalvelua sekä muita yleisiä toimistotehtäviä. 

Toivomme sinulta

Tulet työskentelemään tiiviissä työyhteisössä, joten toivomme sinulta yhteistyötaitoja sekä iloista ja joustavaa asennetta. Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, tarkka ja huolellinen. Tehtäviin perehdytetään, mutta työssä menestyäksesi sinulla on soveltuva koulutustausta sekä jo aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Arvostamme myös kykyäsi hallita kokonaisuuksia, ottaa vastuuta, sekä ratkaista ongelmia reippaalla työasenteella. Asiakkaalla on käytössä Tikon järjestelmä, joten aikaisempi kokemus tästä järjestelmästä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon tehtävissä. Lisäksi tarjoamme mukavan työyhteisön sekä viihtyisät työtilat Oulun keskustassa.


Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 28.4.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi