(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon osaaja - Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019
Kaski-konserni on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja, johon kuuluu Kaskipuu Oy:n lisäksi puukuitueristeitä valmistava Ekovilla Oy. Vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli 61 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 240 henkilöä. Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen. Etsimme asiakasyrityksellemme Kaskipuu Oy:lle taloushallinnon osaajaa monipuolisiin taloushallinnon työtehtäviin vuokratyösuhteeseen. Työsuhde on määräaikainen elokuun loppuun saakka, mutta tehtävässä voi olla mahdollisuus jatkoon. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtäviisi kuuluvat

Työtehtäviisi kuuluu osto- ja myyntireskontrien hoito sekä muut taloushallinnon työtehtävät osaamisestasi riippuen. Ehdoton plussa on, mikäli sinulla on kirjanpitoon, palkanlaskentaan tai tilinpäätöksiin liittyvää kokemusta, mutta tässä tehtävässä sinulla on loistomahdollisuus myös ottaa nuo asiakokonaisuudet haltuun. Arvostamme myös Visma Nova -ohjelmisto-osaamista. 

Toivomme sinulta

Toivomme, että olet työotteeltasi itsenäinen, omatoiminen ja tehtävät reippaalla otteella hoitava persoona. Omaat rohkeutta tarttua uusiin asiakokonaisuuksiin ja uskallat kysyä apua, kun sitä tarvitset. Lisäksi toivomme sinun olevan joustava ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu toimelias tekijä, joka viihtyy nopeatempoisessakin toimintaympäristössä, hoitaen useita asioita samanaikaisesti. 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle huippumahdollisuuden päästä mukaan Kaskipuun kasvuun – tässä yrityksessä kehittymisen mahdollisuuksia riittää! Pääset työskentelemään rennossa työympäristössä, jossa vauhdikkaat ideat viuhuvat. Saat myös tueksesi ammattitaitoisen tiimin, jossa osaamisesi kehittymiseen panostetaan.
 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 040 5233 070 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi torstaina 17.1. klo 9-10.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 27.1.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi