(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon osaaja, osa-aikainen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2020
Tässä tehtävässä työskentelet täysin uudessa roolissa arvostetussa Internet-palveluntarjoajayrityksessä. Tehtävänäsi on vastaanottaa yrityksen asiakkaiden laskutukseen liittyviä kyselyjä sähköpostitse ja puhelimitse sekä teet myös laskutusasioihin tarvittavaa selvitys- ja taustatyötä. Tehtävään etsitään mieluiten jo aiemmin Netvisorin parissa työskennellyttä henkilöä, jolla on asiakaspalvelulähtöinen työote, sekä perustason ymmärrys taloushallinnon parista. Työssä on hyvät etätyömahdollisuudet, sekä joustoa työaikojen suhteen. Tämä työ sopiikin erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen. Lue lisää ja hae tehtävään jo tänään!
KUVAUS
Tarjoamme


* Etätyömahdollisuuden
* Joustavan työn, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen
* Tiiviin ja lämminhenkisen työyhteisön taustatueksi


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä hoidat laskutukseen liittyviä työtehtäviä yrityksen asiakkaiden kanssa. Näihin sisältyvät esimerkiksi maksuaikakyselyihin vastaaminen ja sekä asiakassopimusten irtisanomisten käsittely. Asiakkaiden palvelu tapahtuu sähköpostien ja puhelimen välityksellä, joten työssä on hyvät etätyömahdollisuudet.

Pääsääntöisiä työtehtäviäsi ovat:


* Asiakkaiden yhteydenottojen vastaanotto sekä muu asiakaskommunikaatio sähköpostitse ja puhelimitse
* Laskutukseen liittyvät selvitys- ja korjaustyöt
* Asiakassopimusten irtisanomisten käsittely

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta
* Aiempaa työkokemusta Netvisorin tai muun vastaavan taloushallinnon ohjelmiston käytöstä
* Vähintään perustason ymmärrys taloushallinnosta opintojen tai aiempien töiden kautta
* Asiakaspalvelulähtöinen työote
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Persoonaltasi olet:


* Palveluhenkinen
* Yhteistyökykyinen
* Huolellinen


Eduksi katsomme ruotsin kielitaidon, sekä aiemman työkokemuksen vastaavista laskutuksen työtehtävistä.

Muuta tietoa


* Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä
* Työn määrä: Osa-aikainen, 15-20 h/vko (mahdollisuuksien mukaan jakautuneena tasaisesti kaikille arkipäiville, tai kolmelle päivälle viikossa)
* Kesto: 12 kk (jatko mahdollinen)
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on arvostettu Internet-palveluntarjoajayritys Vantaalta. Yrityksen toimenkuva on monipuolinen, ja työyhteisö tiivis ja lämminhenkinen!