(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon osaaja, Naantali
Turun Korjaustelakka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Oletko kiinnostunut taloushallinnon monipuolisista tehtävistä ja valmis laajentamaan osaamistasi edelleen? Etsimme nyt taloushallinnon osaajaa ammattitaitoiseen ja mukavaan tiimiin Naantaliin. Oletko esimämme tekijä?

Etsimme Turun Korjaustelakka Oy:lle Naantaliin ammattitaitoista taloushallinnon osaajaa äitiysloman sijaiseksi. Työ alkaa heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Työtehtäviisi kuuluvat kansainvälisen yrityksen monipuoliset taloushallinnon työtehtävät, kuten myyntilaskutus, ostolaskujen kirjaus sekä kirjanpito. Työskentelet osana ammattitaitoista ja ratkaisukeskeistä taloushallinnon tiimiämme, jossa vallitsee avoin ja toisia tukeva ilmapiiri. Turun Korjaustelakka Oy tarjoaa taloushallinnon palveluita myös sisaryrityksilleen Suomessa.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta taloushallinnon moninaisista tehtävistä. Olet saanut kaupallisen koulutuksen (esim. tradenomi), omaat analyyttisen asenteen ja olet tiimipelaaja. Tärkeää meille on myös tarkka ja huolellinen työskentelytyyli, oma-aloitteisuus, joustavuus ja tehokkuus. Työrooli edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus Epicor- järjestelmästä lasketaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Saat myös kattavan perehdytyksen työllesi sekä ajanmukaiset työvälineet käyttöösi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Senior Consultant Anu Marttila, puh. 050 435 8625 tai anu.marttila@barona.fi