Taloushallinnon osaaja, Makia Clothing oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019
Suomalainen kasvava vaatealan yritys, Makia Clothing Oy hakee kasvavaan joukkoonsa taloushallinnon osaajaa pääkonttorilleen Helsinkiin. Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset kehittämään omaa osaamistasi taloushallinnon alalla sekä tutustumaan alaan back officen kautta. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset osallistumaan todella monipuolisesti kaikenlaisiin back office -tehtäviin. Työhösi kuuluu muun muassa osto- ja myyntireskontran hoitaminen sekä kirjanpidon avustavat tehtävät. Näiden lisäksi pääset olemaan mukana sisäisen laskennan projekteissa ja hoitamaan esimerkiksi tilausten käsittelyä. Työnkuvaa on myös mahdollista muokata tai laajentaa tulevaisuudessa osaamisen kehittyessä ja oman mielenkiinnon mukaan. Tarjoamme työpaikan loistavalla sijainnilla, mahtavilla työkavereilla ja hyvillä henkilökuntaeduilla!

Tarjoamme


* Rennon ja mukavan työporkan
* Joustavat työajat ja monipuoliset työtehtävät
* Hyvät työsuhde-edut mm. vapaa-ajan matkavakuutuksen

TYÖNKUVA

* Osto- ja myynti reskontran hoitaminen
* Kirjanpidon avustavat tehtävät esim. erilaisten raporttien koostaminen ja
sisäisen laskennan projekteissa avustaminen mm. tunnuslukuja seuraamalla
* Tarvittaessa myös tilausten käsittely ja asiakaspalvelu

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tämä työ odottaa henkilöä, jolta löytyy kiinnostusta ja kehittymishalua taloushallinnon puoleen. Sinulla on oma-aloitteinen asenne työntekoon ja pyrit kehittämään omaa osaamistasi alalla. Luonteeltasi olet huolellinen ja haluat tehdä työsi niin hyvin kuin mahdollista. Työ vaatii myös yhteistyökykyisyyttä, sillä tulet olemaan tekemisissä useiden eri sidosryhmien kanssa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Sopiva kaupallisen alan koulutus (esim. tradenomi)
* 1-2 vuotta työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
* Kokemusta Excelin käyttämisestä työelämässä


Eduksi katsotaan kokemus kaupan alalta, erityisesti B2B myynnin parista sekä muu kielitaito suomen ja englannin kielen lisäksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 2 vuotta, jatko mahdollinen
* Sijainti: 00160 Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Makia Clothing oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Makia Clothing oy On vuonna 2001 perustettu, Helsingin Punavuoresta alkunsa saanut katuvaatemerkki, joka valmistaa helposti lähestyttäviä ja yksinkertaisen tyylikkäitä käyttövaatteita, kestämään aikaa sekä kulutusta. Makian ensimmäinen mallisto tuli kauppoihin vuonna 2007 ja siinä oli kahdeksan tuotetta. Tällä hetkellä Makiaa myydään yli 20 maassa ja yli 400:n tuotteen mallistossa on kattava valikoima vaatteita sekä naisille, miehille että lapsille.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1275639
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki