(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon osaaja, Macea Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme Macea Oy:lle

TALOUSHALLINNON OSAAJAA vakituiseen työsuhteeseen.


Työtehtäviin kuuluu mm. reskontranhoito raportointi, monipuoliset taloushallinnon muut tehtävät sekä kirjanpidon avustavia työtehtäviä. 

Olet etsimämme henkilö, jos olet vuorovaikutustaitoinen, työssäsi tarkka ja huolellinen ja työsi jälkeen voi luottaa. Sinulla on monipuolista kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja alalle soveltuva koulutus. Omaat myös ymmärrystä kirjanpidosta. Tartut mielelläsi työn tuomiin uusiin haasteisiin ja olet motivoitunut oppimaan uutta ja omaksumaan uusia asioita. 
Hallitsethan Microsoft Officen ohjelmat ainakin perustasolla.


Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti. 

Kiinnostuitko? Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Dani Nguyen, 044 777 5104, dani.nguyen@hpheimo.fi