(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon osaaja / kirjanpitäjä
Elomatic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Etsimme Turun toimipisteeseen

Taloushallinnon osaajaa / kirjanpitäjää

Vastaat tytäryhtiömme ja alakonsernimme kirjanpidosta ja tilipäätöksestä pääkirjanpitäjän alaisuudessa. Lisäksi vastuullasi on muita taloushallinnon rutiini- tai projektiluonteisia tehtäviä koko konsernin tasolla.

Sinulla on jo useamman vuoden kokemus kirjanpidon työtehtävistä ja olet kiinnostunut taloushallinnon järjestelmien kehittämisestä. Olet luonteeltasi oma-aloitteinen, huolellinen ja yhteistyökykyinen. Tärkeää tehtävän onnistumisessa on kehittymishaluinen ja joustava asenne. Yrityksemme on kansainvälinen, joten sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito on ehdoton edellytys tehtävässä menestymiseen.

Tartu tilaisuuteen kasvavassa, vakavaraisessa ja suomalaisessa perheyhtiössä! Tarjoamme monipuolista työtä kehittyvässä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Elomaticissa saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja kehittää ammattitaitoasi.

Lähetä hakemuksesi 13.8.2018 mennessä CV:n kanssa rekrytointisivujemme kautta osoitteessa: www.elomatic.com/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävästä antaa 30.7.2018 lähtien pääkirjanpitäjä Leena Hiippavuori, puhelin 02 412 4429 tai sähköpostitse leena.hiippavuori@elomatic.com.