(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon osaaja - Jyväskylä
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Ovatko numerot ja taloushallinnon tehtävät lähellä sydäntäsi? Omaatko alan koulutuksen sekä jo jonkin verran työkokemusta taloushallinnon tehtävistä? Etsimme kansainväliselle asiakkaallemme taloushallinnon osaajaa noin kahden vuoden pituiseen opintovapaansijaisuuteen Jyväskylään. Eilakaisla avustaa rekrytointiprosessissa ja valittu henkilö tulee solmimaan työsuhteen suoraan asiakkaan kanssa. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä eri osastojen vetäjien kanssa avustaen heitä esimerkiksi projektien tarjous- ja kannattavuuslaskennassa, ennustamisessa sekä raportoinnissa. Ymmärrät myös kirjanpidon oikeudelliset vaatimukset, mukaan lukien verot ja lakisääteiset raportoinnit, esim. ALV ja tulovero. Toimit aidosti kansainvälisessä ympäristössä ja teet tiivistä yhteistyötä eri maiden ja toimintojen kanssa. Tehtävässäsi opastat ja ohjeistat myös yrityksen palvelukeskusta Prahassa liittyen pohjoismaisten yhtiöiden taloushallintoon. Tulet työllistymään osaksi viiden hengen Nordics-taloustiimiä ja tehtäviisi saat asiantuntevan tiimisi täyden tuen.

Odotamme sinulta

Toivomme sinulla olevan tehtävään sopiva koulutustausta sekä jonkin verran aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä, esimerkiksi kirjanpidosta. Sujuva englannin kielen taito on tehtävän kannalta tärkeä ominaisuus. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työmahdollisuuden henkilölle, joka hakee arvokasta työkokemusta taloushallinnon tehtävistä kansainvälisessä työympäristössä.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Immonen, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 22.5.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi