Taloushallinnon osaaja - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019
Biltema on koko perheen tavaratalo, jonka laajasta valikoimasta löytyy työkaluja ja tuotteita niin autoiluun ja autonhoitoon, veneilyyn, vapaa-aikaan, kotiin ja puutarhaan, toimistoon kuin rakentamiseenkin. Biltema-ketjuun kuuluu 144 tavarataloa Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa. Suomessa Biltema-tavarataloja on 15 ja lisäksi 24/7 palveleva verkkokauppa.
Eilakaisla etsii taloushallinnon osaajaa kesälomansijaiseksi osaksi Bilteman hallinnon tiimiä pääkonttorille Helsingin Suutarilaan.

Tehtävän kuvaus

Tehtäviisi kuuluu monipuolisesti taloushallinnon eri osa-alueita: kirjanpito (sis.verkkokauppa- ja varastokirjanpito), myyntilaskutus, ostolaskujen käsittely ja raportointi. Mahdollinen palkanlaskennan kokemus on tehtävää haettaessa iso etu, sillä tehtäväkokonaisuus on uusi ja se määräytyy osittain myös valittavan henkilön osaamisen perusteella.

Toivomme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää muutaman vuoden kokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä intoa opetella uutta. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Koska työtehtävät vaativat erityistä numerotarkkutta ja huolellisuutta, numeroiden parissa työskentely on sinulle luontaista ja mielekästä. Vahva MS Excelin käyttökokemus ja osaaminen on ehdoton edellytys tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen. Hyvä kirjallinen kielitaito (englanti, ruotsi) on isoksi avuksi, sillä Bilteman konsernikieli on englanti ja kirjanpito-ohjelma (Axapta 4) ruotsinkielinen.

Tarjoamme sinulle

Biltema tarjoaa sinulle haasteellisen, monipuolisen ja laajan työnkuvan ammattitaitoisessa ja hyvän mielen työyhteisössä keskellä tavaratalomaailmaa sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Biltemassa päätöksiä tehdään nopeasti ja tehokkaasti ilman byrokratiaa.
Työsuhde solmitaan Eilakaislan kautta henkilöstövuokrauksella alustavasti syyskuun 2019 loppuun, jatko tehtävässä on kuitenkin mahdollinen! Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Toivomme henkilön aloittavan tehtävässä pian, joten käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen, puh. 030 6090 602 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269248
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki