Taloushallinnon osaaja, Glaston
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020
Haemme asiakkaallemme Glastonille innokasta ja rohkeaa taloushallinnon osaajaa täydennykseksi yrityksen rentoon ja sosiaaliseen taloushallinnon tiimiin! Jos sinulla on jo hyvä käsitys ja kokemusta taloushallinnon työtehtävistä, lue eteenpäin. Jos vielä lisäksi olet työtavoiltasi tarkka ja huolellinen, sekä luonteeltasi avoin ja sosiaalinen, hae paikkaa jo tänään! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset soveltamaan opinnoissa ja aiemmissa taloushallinnon työtehtävissä karttunutta osaamistasi ja kehittämään taloushallinnon asiantuntijuuttasi mukavien kollegoiden ympäröimänä. Tehtäväkenttäsi on laaja, ja saat poikkeuksellisen hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Hoidat kirjanpitoa, konserniraportointia ja laskutusta, minkä lisäksi saat vastuullesi myös joitakin controllerin työtehtäviä. Sinulla on hyvä valmius toimia myös englanniksi. Lopullinen työnkuva tarkentuu valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Tarjoamme


* Tiiviin ja avoimen tiimin ympärillesi
* Uudet ja toimivat toimistotilat
* Mahdollisuuden kehittyä omassa asiantuntijuudessasi yrityksen sisällä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Kirjanpito
* Taloudellisen tiedon tuottaminen & raportointi
* SAP-ajojen tarkistaminen
* Tuloslaskelman syöttäminen konserniraportointijärjestelmään
* Kuukauden ja tilikauden vaihteeseen liittyvät taloushallinnon rutiinitehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulututkinto
* Kokemusta taloushallinnon tehtävistä 1-2 vuotta
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* SAP-järjestelmän tuntemus
* Hyvät Office-ohjelmien taidot


Etsimämme henkilö on


* Avoin ja sosiaalinen
* Tarkka ja huolellinen
* Pitkäjänteinen ja itsenäinen
* Innokas ja rohkea ottamaan vastuuta


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk, 37,5 h/vko
* Sijainti: Tampere
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Glastonin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Glaston on kansainvälinen lasiteknologiayhtiö ja toimialansa edelläkävijä. Glastonin liiketoiminnan kulmakiviä ovat luotettavuus, laatu ja palvelu. Laadukkaiden tuotteiden ja palvelujen avulla Glastonin tavoitteena on olla asiakkaidensa arvostetuin yhteistyökumppani. Glaston on myös lasinjalostusteknologian ja lasinjalostuskoneisiin liittyvien huoltopalvelujen edelläkävijä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot