(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon osaaja, Connected Finland Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020
Etsimme taloushallinnon osaajaa Connected Finland Oy:lle Espooseen. Tässä tehtävässä työskentelet hyvin monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä, jotka muokkautuvat myös osaamisesi lisääntyessä. Connected Finland Oy:n toiminta on nopeasti kasvavaa ja kansainvälistä, ja etenemismahdollisuudet ovat erinomaiset. Oikealla osaamisella, asenteella ja motivaatiolla sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kasvaa yrityksen mukana, toimien osana suomalaista menestystarinaa. Työaikasi voidaan sopia tilanteesi mukaan joko osa- tai kokoaikaiseksi. Lue siis lisää alta ja hae tehtävään jo tänään!
KUVAUS
Tarjoamme


* Rennon ja tiiviin työyhteisön, jossa viihdyt varmasti
* Monipuoliset työtehtävät, sekä osaamisesi mukaan muokattavan työnkuvan kansainvälisessä työympäristössä
* Erinomaiset kasvumahdollisuudet yrityksen sisällä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä: https://www2.academicwork.fi/tyonhakijoille/osa-aikatyo (osa-aikainen), tai https://www2.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo).
TYÖNKUVA
Pääsääntöisiä työtehtäviäsi ovat:


* Myynti- ja ostolaskutusprosessin hallinnointi
* Saatavienhallinnasta vastaaminen sekä siihen liittyvä neuvonta ja opastus
* Varastoinventaariot sekä varaston taloudenhallinta
* Valmiuksiesi mukaan myös vähitellen erilaiset taloudellisten raporttien laadinta sekä yrityksen taloudellisessa suunnittelussa avustaminen


Kyseessä on uusi työtehtävä, joten toimenkuvasi laajenee ja monipuolistuu kokemuksen karttuessa ja tarjoaa mahdollisuuksia edetä myös vastuullisempiin talouspuolen tehtäviin oman kiinnostuksesi mukaan!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Taloushallinnon tai laskentatoimen koulutustausta (mielellään AMK tai yliopisto)
* Aiempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä
* Sujuva Excel-osaaminen
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Arvostamme myös yrittäjähenkistä otetta työhön, rentoa asennetta, sekä aitoa motivaatiota kasvaa tehtävissäsi yrityksen sisällä. Kestät hyvin painetta, rutiineja ja suhtaudut työhösi kunnianhimoisesti.

Työntekijänä olet:


* Huolellinen
* Itsenäinen
* Yhteistyökykyinen
* Liiketoimintalähtöinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk (hyvin mahdollinen rekrytoituminen suoraan asiakasyritykseen)
* Työaika: Joustavasti sovittavissa, joko osa-aikainen 2-3 pv/vko tai kokoaikainen
* Sijainti: Metsänneidonkuja 12, 02130 Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Connected Finland Oy on suomalainen esineiden internet -yhtiö, jonka käyttämä Sigfox-teknologia on langatonta, vain vähän virtaa kuluttavaa ja pitkäkantoista mahdollistaen suurienkin laitemäärien liittämisen verkkoon helposti ja edullisesti. Connected Finland rakentaa, operoi ja kehittää Sigfox -verkkoa Suomessa ja Virossa. Yhtiön verkko kattaa jo lähes 90% Suomen väestöstä. Tällä hetkellä Sigfox -verkkoja löytyy jo 70 maasta ja teknologiaa käyttävät laitteet toimivat saumattomasti kaikissa Sigfox-verkoissa ympäri maailman. Tällä hetkellä yritys työllistää Suomessa 15 henkilöä ja asiakkaat sijaitsevat kansainvälisesti 35 eri maassa.