(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon moniosaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Oletko sinä etsimämme Taloushallinnon moniosaajaa asiakkaallemme BLC Turva Oy:lle Joensuuhun? Tutustu alla olevaan tehtävään ja hae jo tänään!

BLC Turva on turva-, valvonta- ja lukitustekniikkaan erikoistunut palveluyritys. Kattava palveluverkosto ja paikallinen palveluosaaminen ovat kotimaisen yhtiön keskeisiä vahvuuksia. Panostamme voimakkaasti palvelu- ja tuotekehitykseen, mikä näkyy yhtiön tavoitteena olla asiakkaan turvallisuuskumppani koko toimitetun turvaratkaisun ja -järjestelmän elinkaaren ajan. Yrityksellä on toimipisteet 12 paikkakunnalla: Joensuu, Kuopio, Lappeenranta, Imatra, Savonlinna, Mikkeli, Tampere, Jyväskylä, Seinäjoki, Oulu ja Helsinki. Yksi yrityksen merkittävistä menestystekijöistä on erittäin ammattitaitoinen henkilökunta. Palveluksessamme on 200 turvallisuusalan ammattilaista. BLC Turva Oy kuuluu BLC -konserniin.

Työtehtävät

Tässä taloushallinnon tehtävässä työskentelet yrityksen talouspäällikön oikeana kätenä vastaten erilaisista taloushallinnon tehtävistä. Työpäiväsi koostuvat mm. myynti- ja ostoreskontran, perinnän sekä kirjanpidon avustavista tehtävistä. Lisäksi tehtävässä osallistut osaltasi erilaisiin taloushallinnon projekteihin. Tehtävässä pääset tuomaan myös esille ajatuksiasi taloushallinnon alan kehittämisestä.

Odotamme sinulta

Toivomme sinulla olevan jo aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä kuten myynti-ja ostoreskontrasta. Kirjanpidon osaaminen on eduksesi. Olet käyttänyt aiemmin jotain sähköistä taloushallinnon järjestelmää ja omaat sujuvat IT taidot. Sinulta löytyy myös kaupallinen koulutus (esim. merkonomi, tradenomi). 

Tuot tiimiin oma-aloitteisen ja vastuuntuntoisen työotteen. Olet henkilö, joka nauttii työskentelystä numeroiden parissa ja on valmis ottamaan vastuuta myös haasteellisista työtehtävistä. Käsissäsi työtehtävät tulevat ajallaan hoidetuksi ja autat myös muita saavuttamaan työn tavoitteet. Omaat hyvän suomen kielen suullisen sekä kirjallisen taidon, englanninkielen taito on eduksesi. 

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen tehtävän työyhteisössä, jossa arvostetaan ja tuetaan ammatillista kehittymistäsi. Lisäksi tarjoamme joustavan etätyömahdollisuuden, työterveyshuollon sekä liikunta-ja kulttuurisetelit. Työsuhde solmitaan aluksi määräaikaisena vuokratyösuhteena WorkPowerilla, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakkaalle.

Hakuprosessi

Huomioithan, että voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta. Muistathan liittää mukaan CV:si, hakemuksesi ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, tehtävässä on aloitus mahdollisimman pian, joten täytämme sen heti oikean henkilön löytyessä.

Lisätietoja tarvittaessa

Heräsikö sinulla kysyttävää tehtävästä? Yhteydenottoasi odottaa HR-konsultti Heta Rohkimainen, 

040 630 8101, heta.rohkimainen@workpower.fi

Avainsanat: taloushallinto, ostoreskonta, myyntireskontra, perintä, kirjanpito