(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon moniosaaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2018

Rekrytoimme asiakkaallemme vastuulliseen tehtävään taloushallinnon moniosaajaa Raisioon.

Tässä tehtävässä vastuu alueisiin kuuluu yrityksen taloushallinta kokonaisuudessaan, kuten esim. alla olevat tehtävät;

- Kirjanpito

- Tilinpäätökset

- Verotus

- Palkka-, ja henkilöstöhallinto

- Reskontra

- Luotonvalvonta

- Maksuliikenne

- Ulkoinen ja sisäinen laskenta ja raportointi

Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä yrityksen toimitusjohtajan kanssa, vaikka sinulla ei ole suoranaista esimiesvastuuta, toimit kuitenkin ns. ”nokkamiehenä”.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta ja/tai noin viiden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, hyvää suomen-, ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Toivomme sinulta myös kirjanpitopätevyyttä, hyvää ymmärrystä osakeyhtiölaista sekä arvonlisävero lain osaamista. Työtehtävä edellyttää myös kokemusta jostakin toiminnanohjausjärjestelmästä, kyseisessä yrityksessä käytössä Visma L7, joten tämän hallitseminen on ehdottomasti eduksi. ATK- osaaminen tulisi olla ajan tasalla ja uusien ohjelmien oppiminen mutkatonta. Yhteistyö vakuutusyhtiöiden ja pankkien kanssa on osa toimenkuvaa ja tulisi hoitua sujuvasti. Myös osallistuminen aktiivisesti yrityksen kehitykseen ja budjetti seurantaan yhdessä toimitusjohtajan kanssa on osa työkokonaisuutta.

Toivomme hakijalta aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, tarkkuutta ja huolellisuutta. Päivittäiset työrutiinit hoituvat hyvällä motivaatiolla ja yhteistyökyky on kokonaisuudessaan sujuvaa. Oleellisen tärkeää on hyvät organisaatiotaidot sekä luotettava ja tarkka työskentelytapa. Toivomme hakijalta myös hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työn dynaamisessa yhtiössä, miellyttävässä työyhteisössä. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta haku on kiireellinen, joten haastattelemme jo haun aikana, joten lähetäthän hakemuksesi pikaisesti!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Smile Henkilöstöpalveluiden; 

 

Juha Oksanen: juha.oksanen@smilepalvelut.fi

tai

Ninni Salama: ninni.salama@smilepalvelut.fi

 

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.