(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon moniosaaja
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Esittely

Kotimainen terveydenhuollon alalla toimiva yritysasiakkaamme etsii nyt taloustiiminsä vahvistukseksi positiivista ja tiimihenkistä

TALOUSHALLINNON MONIOSAAJAA/TILINPÄÄTÖSTAITOISTA KIRJANPITÄJÄÄ

Helsingin Eirassa sijaitsevaan toimipisteeseensä. Tehtävä on vakituinen, ja aloitus on heti/sopimuksen mukaan.

Työtehtävät

Päätehtäviisi kuuluvat monipuoliset ja kokonaisvaltaiset kirjanpidon tehtävät pitäen sisällään tilinpäätökset, palkat, veroilmoitukset sekä viranomaisilmoitukset ja asiakkaittesi (lääkärien/yhtiöiden) yleisen talousneuvonnan.

Työskentelet 4-6 hengen tiimissä, jossa on avoin ja miellyttävä sekä ammattitaitoinen ja lämminhenkinen ilmapiiri.

Edellytykset

Toiveenamme on noin 5 vuoden kokemusta vastaavanlaisista kirjanpidon ja palkkahallinnon tehtävistä sekä kokemusta Procountor-ohjelmasta, mikäli olet käyttänyt jotain muuta sähköistä taloushallinnon ohjelmaa, lasketaan se eduksi. Odotamme myös MS Office -ohjelmien käyttökokemusta. Koulutustaustasi on esim. Tradenomi tai Merkonomi (laskentatoimi).

Ennen kaikkea odotamme sinulta joustavaa ja avointa mieltä ja palvelualttiutta sekä tiimitaitoja. Paneudut ja sitoudut työhösi ja olet positiivinen sekä yhteistyökykyinen.

Olet tarkka ja oma-aloitteinen työotteiltasi ja sinulle on luontevaa pitää langat käsissä ja hahmottaa kokonaisuuksia.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle merkityksellisen ja haastavan työkentän, vakavaraisen organisaation sekä ammattitaitoiset ja ystävälliset kollegat.

Lisätiedot

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää pikimmin järjestelmämme kautta, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn välittömästi ja liitä mukaan cv:si ja kerro myös palkkatoiveesi.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".