(Poistunut julkaisusta)

TALOUSHALLINNON MONIOSAAJA vakituiseen työsuhteeseen
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme Aihio Arkkitehdit Oy on tamperelainen Finlaysonin alueella sijaitseva arkkitehtitoimisto, joka työllistää n. 70 henkilöä. Liiketoiminnan edelleen kasvaessa etsimme nyt heille

TALOUSHALLINNON MONIOSAAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Toimenkuva on monipuolinen yhdistelmä taloushallinnon eri osa-alueista ja vastuualueita on mahdollista syventää osaamisen kehittyessä. Työsuhteen alkuvaiheessa pääpainona tulee olemaan projektiseuranta ja siihen liittyvät laskutustehtävät.
Osaamisen kehittyessä mukaan tulee enemmän taloushallinnon tehtäviä, kuten reskontrat, palkanlaskentaa, kirjanpito tilinpäätöksineen, arvonlisäverotusta, maksuliikenteen hoitamista, yhtiöhallintoa ja erilaisia raportointitehtäviä. Englannin kielen taito luetaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää taloushallinnon koulutustaustaa ja työkokemusta 2-5 vuotta. Toivomme, että henkilö on kehittymishaluinen ja valmis kantamaan vastuuta laajemmistakin kokonaisuuksista myöhemmin. Kyseessä on suora rekrytointi asiakasyrityksemme palvelukseen. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, mutta tarkempi aloituspäivä voidaan sopia yhdessä valitun henkilön kanssa.

Jätä CV ja hakemus palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - löydä töitä - TALOUSHALLINNON MONIOSAAJA. Lisätietoja tehtävästä antaa rekytointia hoitava konsultti Heidi Kärkkäinen, heidi.karkkainen@temp-team.fi tai 0405828028.