(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon määräaikaisuudet
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2019

Haluisitko tehdä silloin tällöin lyhyitä pätkiä taloushallinnon työtehtävien parissa? Onko elämäntilanteesi sellainen, että viikkoihin sopisi silloin tällöin muutama vuoro töitä? Etsimme asiakkaillemme taloushallinnon osaajia keikkatöihin. Tarjolla on vuoroja parista päivästä useampaan viikkoon.

Työtehtävät

Työtehtävät määrittyvät osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tehtäviä voivat olla esimerkiksi ostoreskontra, laskutus, palkanlaskenta, kirjanpidot sekä edeltävien avustavat tehtävät. Tarjolla on myös erilaisia toimistotehtäviä aina asiakirjojen käsittelystä, arkistointiin ja rekisterien ylläpitoon.

Odotamme sinulta

Toivoisimme, että sinulla olisi aiempaa kokemusta edellä mainituista taloushallinnon tehtävistä. Tärkeämpää on kuitenkin innokas asenne ja halu oppia uutta. Olet työntekijänä tarkka ja huolellinen etkä pelkää tarttua toimeen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekä toimimaan osana tiimiä. Olet parhaimmillasi pienen kiireen keskellä tarkkuutta vaativissa tehtävissä. Kommunikoit hyvin suomen kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Omaat hyvät it-taidot ja osaat käyttää ainakin perus toimisto-ohjelmia. Taloushallinnon ohjelmistojen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoiset työtehtävät asiakasyrityksissämme. Pääset tutustumaan erilaisiin työtehtäviin ja kartuttamaan kokemustasi taloushallinnon saralla. Voit sovittaa vuorot juuri sinun arkeesi soveltuviksi. Tämä työ on erinomainen mahdollisuus esimerkiksi opiskelijalle, alan vaihtajalle tai henkilölle, joka kaipaa lisätyötä oman työnsä ohelle.

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi kotisivujemme kautta. Liitä mukaan cv:si ja kerro tarkemmin, millaiset tehtävät sinua kiinnostavat. Olemme hakijoihin yhteydessä sitä mukaan, kun sopivia keikkoja tulee tarjolle.

Lisätietoja

WorkPower 360° tiimin HR-konsultti Heta Rohkimainen, heta.rohkimainen@workpower.fi