(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon laskuttaja - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019
Blueprint Genetics is on a mission to bring world-class genetics knowledge to mainstream healthcare. Blueprint Genetics works globally and have offices in Helsinki, Seattle and Dubai. Tarjolla hyvä mahdollisuus kansainvälisessä asiakasyrityksessämme Blueprint Geneticsillä Espoossa määräaikaiselle laskuttajalle. Työ alkaa mahdollisimman pian ja sopimus tehdään Eilakaislan kautta tammikuun 2020 loppuun asti, jatko on mahdollinen.

Tehtävän kuvaus 

Päätehtävänä on yrityksen laskutuksen hoitaminen, lisäksi tehtävään sisältyy muita yleisiä toimistotehtäviä. Tilanteen mukaan tehtävään saattaa kuulua myös myyntireskontran hoitamista sekä raportointia ja asiakassopimusten hallinnointia. Autat myös asiakkaita erilaisissa laskutukseen liittyvissä asioissa sekä puhelimitse että sähköpostitse. Yrityksen asiakkaat ovat kansainvälisiä, joten englannin kielen taito on välttämätön. Toivomme sinulta kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä sekä kaupallista koulutusta.

Toivomme sinulta 

Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme tarkkaa ja huolellista työskentelytapaa. Kannat aina vastuun omista tehtävistäsi ja kykenet toimimaan sekä itsenäisesti että tiimissä. Arvostamme erityisesti asiakaslähtöistä toimintatapaa ja kykyä viestiä asiat ystävällisesti ja jämäkästi. Teet yhteistyötä myös yrityksen muiden osastojen, kuten asiakaspalvelun ja myynnin, kanssa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä yhteisössä yhdessä osaavien ja työhönsä sitoutuneiden kollegojen kanssa. Pääset osaksi positiivista työkulttuuria, jossa annetaan mahdollisuuksia kasvaa ja oppia yhdessä muiden kanssa! Jos kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, odotan hakemustasi mahdollisimman pian!
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 18.12.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.