Taloushallinnon konsultti
Greenstep Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Etsimme kokenutta kirjanpitäjää Turun kasvavaan kirjanpitotiimiimme tehtävänimikkeellä taloushallinnon konsultti!

Taloushallinnon konsulttina työpäiväsi koostuvat vaihtelevista ja erilaisista tehtävistä asiakasyritystesi taloushallinnossa, kirjanpidossa, tilinpäätöksissä ja verotuksessa. Iso osa työstäsi on kommunikointia, neuvontaa ja raportointia asiakkaiden suuntaan konsultoivalla otteella. Tarjoamme tehtävässä mahdollisuuksia, joissa pääset hyödyntämään juuri omia vahvuuksiasi sekä kasvattamaan ja kehittämään ammattitaitoasi. 

Greenstep on ottanut askeleen eteenpäin kohti kansainvälistymistä ja tässä positiossa onkin halutessasi erinomaiset mahdollisuudet siirtyä myöhemmin työskentelemään Tukholmaan. 

Mitä odotamme sinulta?

  • Sinulla on soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi, KTM) ja mahdollisesti KLT-tutkinto.
  • Olet kerännyt kokemusta kirjanpitotyöstä vähintään 5 vuoden ajan. Eduksi katsomme, jos ainakin osa kokemuksesta on hankittu tilitoimistossa.
  • Kokemusta tilinpäätöksien tekemisestä itsenäisesti
  • Asiakastyö edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Tukholmassa työskentelyyn vaaditaan myös ruotsin kielen sujuva taito. 

Henkilönä olet sosiaalinen ja pidät avoimesta työilmapiiristä. Haluat aktiivisesti kehittää sekä osaamistasi että ammattitaitoasi. Omaksut helposti uusia taloushallinnon järjestelmiä ja sinulla on jo kokemusta sähköisistä järjestelmistä. Eduksi katsomme kokemuksen NetSuite - ja / tai Netvisor -järjestelmistä. 

Miksi Greenstep?

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme tulevalle taloushallinnon konsultille tehokkaat työvälineet, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat, osittaisen etätyömahdollisuuden ja hyvät työsuhde-edut sekä tietysti lyömättömän tilaisuuden oppia ja jakaa osaamista Suomen osaavimpien ja innostavimpien taloushallinnon ammattilaisten sekä monipuolisten asiakkaiden kanssa.

Vuonna 2010 perustettu Greenstep on kasvanut orgaanisesti ilman yritysostoja lähes 300 kirjanpidon, palkanlaskennan, CFO-palveluiden ja HR:n ammattilaisen sekä järjestelmäosaajan asiantuntijaorganisaatioksi.  Teemme asiantuntijatyötä yhteiseltä arvopohjalta, jonka ytimessä on tahto palvella asiakkaita laadukkaasti ja heidän tarpeisiinsa skaalautuen. Olemme vahvasti mukana teknologiakehityksessä, kuten robotiikassa ja analytiikassa. Uusista asiakkaistamme merkittävä osa tulee suositusten kautta.  

Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla hyvien kulkuyhteyksien varrella kahdeksalla eri paikkakunnalla Suomessa sekä lisäksi Tallinnassa Virossa ja Norrköpingissä Ruotsissa. Turun toimistomme sijaitsee aivan Kupittaan juna-aseman läheisyydessä. 

Oletko etsimämme tyyppi? Ota uusi askel urallasi: Greenstep

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja vastaamme kaikille hakijoille kahden viikon kuluessa hakuajan päättymisestä. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.4.2020. mennessä. Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot