Taloushallinnon konsultti
Greenstep Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Etsimme liiketoiminnan kasvaessa kokenutta kirjanpitäjää Oulun kirjanpitotiimiimme tehtävänimikkeellä taloushallinnon konsultti.

Taloushallinnon konsulttina työpäiväsi koostuvat vaihtelevista ja erilaisista tehtävistä asiakasyritystesi taloushallinnossa, kirjanpidossa, tilinpäätöksissä ja verotuksessa. Iso osa työstäsi on kommunikointia, neuvontaa ja raportointia asiakkaiden suuntaan. Tarjoamme tehtävässä mahdollisuuksia, joissa pääset hyödyntämään juuri omia vahvuuksiasi sekä kasvattamaan ja kehittämään ammattitaitoasi. 

Mitä odotamme sinulta?

  • Sinulla on soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi, KTM) ja mahdollisesti KLT-tutkinto.
  • Olet kerännyt kokemusta kirjanpitotyöstä vähintään 5 vuoden ajan. Eduksi katsomme, jos ainakin osa kokemuksesta on hankittu tilitoimistossa.
  • Kokemusta tilinpäätöksien tekemisestä itsenäisesti
  • Asiakastyö edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, mutta emme pane pahaksemme myöskään ruotsin tai muiden kielien osaamista.

Henkilönä olet sosiaalinen ja pidät avoimesta työilmapiiristä. Haluat aktiivisesti haastaa itseäsi kehittäen sekä osaamistasi että ammattitaitoasi. Olet sujuva ohjelmistojen käyttäjä ja sinulla on kokemusta sähköisen taloushallinnon prosesseista sekä järjestelmistä. Eduksi katsomme kokemuksen Netvisor- ja / tai NetSuite -järjestelmistä.

Miksi Greenstep?

Vuonna 2010 perustettu Greenstep on kasvanut orgaanisesti ilman yritysostoja yli 300 palkanlaskennan, CFO-palveluiden ja HR:n ammattilaisen sekä järjestelmäosaajaan asiantuntijaorganisaatioksi. Teemme asiantuntija työtä yhteiseltä arvopohjalta, jonka ytimessä on tahto palvella asiakkaita laadukkaasti ja heidän tarpeisiinsa skaalautuen. Oulussa meitä on jo lähes 30 huippuosaajaa! Rakennamme tiimit asiakas edellä ja pääsetkin aidosti työskentelemään läheisesti erilaisten osaajiemme kanssa.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme uudelle taloushallinnon konsultillemme tehokkaat työvälineet, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat, osittaisen etätyömahdollisuuden ja hyvät työsuhde-edut sekä tietysti lyömättömän tilaisuuden oppia ja jakaa osaamista Suomen osaavimpien ja innostavimpien taloushallinnon ammattilaisten kanssa. Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla hyvien kulkuyhteyksien varrella seitsemällä eri paikkakunnalla Suomessa sekä lisäksi Tallinnassa Virossa ja Norrköpingissä Ruotsissa. Oulun toimistomme sijaitsee aivan Oulun keskustassa.

 

 

Oletko etsimämme tyyppi? Ota uusi askel urallasi: Greenstep

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja vastaamme kaikille hakijoille prosessin etenemisestä kahden viikon kuluessa hakuajan päättymisestä. Laita hakemuksesi siis palkkatoiveineen viimeistään 15.4.2020 mennessä. Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.

Lisätietoa tehtävästä Oulun toimistomme vetäjältä Margit Heiniemeltä +358 40 511 6095. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot