(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon konsultti
Visma PUblic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019
Haemme Visma Publicin konsultointiyksikköömme Helsinkiin äitiysloman sijaisuuteen

Taloushallinnon konsulttia

Toimitamme modernia teknologiaa hyödyntäviä järjestelmäratkaisuja talousohjauksen, raportoinnin ja budjetoinnin prosessien tueksi. Uudistunut Wintime tuoteperhe on toimialariippumaton taloushallinnon ratkaisu, joka on laajalti käytössä suomalaisissa yrityksissä ja organisaatioissa. Ratkaisu kattaa kaikki taloushallinnon keskeiset prosessit julkisen ja yksityissektorin tarpeisiin. Haemme nyt taloushallinnon konsulttia äitiyslomasijaiseksi työskentelemään Wintime ohjelmistojen käyttöönottoprojekteissa sekä itsenäisesti asiakasrajapinnassa.

Taloushallinnon konsultin tehtävässä:

- Tunnistat asiakkaidemme taloushallintoon ja/tai raportointiin liittyviä tarpeita ja ratkaiset niitä Wintime ohjelmistojen avulla

- Toimit itsenäisesti konsulttina käyttöönottoprojekteissa

- Tuet myyntiä asiakasrajapinnassa

- Luot ratkaisukuvauksia ja laadit työmääräarvioita myyntihankkeissa

- Osallistut aktiivisesti palvelujemme ja ratkaisujemme kehittämiseen yhteistyössä Visman eri yksiköiden kanssa

Tehtävä edellyttää:

- Talousohjausprosessien tuntemusta sekä näkemystä taloushallinto- ja/tai raportointijärjestelmistä

- Kokemusta Wintime ohjelmistojen käytöstä ja/tai käyttöönotoista

- Innostusta ja kykyä järjestelmäratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen

- Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa

- Matkustusvalmiutta kotimaassa

Luonteeltasi olet aktiivinen, yhteistyökykyinen ja tuloshakuinen. Tahdot kehittää itseäsi jatkuvasti, ja sinulla on palava halu olla se, joka osaa tuoda ratkaisun asiakkaidemme ongelmiin. Viihdyt mainiosti vaihtelevissa tilanteissa ja nautit yhteistyöstä osaavien kollegoiden kanssa. Eduksi katsomme konsultointikokemuksen vastaavien ohjelmistojen käyttöönottoprojekteista (mm. workshopien/työkokousten vetäminen, konfigurointi, pääkäyttäjäkoulutus).

Meillä saat monipuolisen ja palkitsevan roolin, tsemppaavat työkaverit sekä energisen työyhteisön. Pidämme huolta tekijöistämme, ja työelämä Vismalla voi viedä minne vain - vaikka hiihtokilpailuihin!


Lisätietoja tehtävästä ja työskentelystä Vismassa antaa taloushallinnon konsultoinnin vetäjä Riitta Karstela. Tavoitat Riitan puhelimitse +358400581825 tai sähköpostitse riitta.karstela@visma.com. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 3.11.2019.

Visma Public Oy on talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoasiantuntija. Ratkaisumme on mitoitettu kunta-, sote- ja koulutusorganisaatioiden sekä yksityissektorin taloushallinnon tarpeisiin. Tuotteitamme ovat henkilöstöhallinnon Personec F-tuoteperhe sekä taloushallinnon Wintime- ja Intime tuoteperhe.Tehtävämme on toimia asiakkaidemme tukena hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa ja tehostamisessa. Osaamisemme pohjautuu pitkään yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa.

Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 10000 työntekijää, yli 900 000 asiakasta ja NOK 11 389 miljoonan (n. 1,17 mrd. euroa) liikevaihto vuonna 2018 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi