(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon konsultti, tiiminvetäjä
Greenstep Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Etsimme kasvavaan Turun tiimiimme kokenutta kirjanpitäjää, jolla on mahdollisuus päästä myös kirjanpidon tiiminvetäjäksi. Jos sinulla on halu työskennellä asiakasrajapinnassa konsultoivalla otteella ja samalla viedä mahdollista tiimiäsi ja tiimin osaamista eteenpäin, saatat olla juuri se henkilö, jota etsimme! Taloushallinnon konsulttina ja tiiminvetäjänä tehtäviisi kuuluvat: 

  • asiakasyritystesi kirjanpitoon, tilinpäätöksiin ja verotukseen liittyvät tehtävät
  • 4-8 hengen kirjanpitotiimin tiiminvetotehtävät

Greenstepin Turun tiimissä meitä on jo 34 huippuammattilaista ja tarjoamme palveluita kaikilla Greenstepin toimialoilla. Paikallinen kasvu on ollut merkittävää. Viimeisen kahden vuoden aikana Turun henkilöstömme on kasvanut 20 henkilöllä. Rakennamme tiimit asiakas edellä ja pääsetkin aidosti työskentelemään läheisesti erilaisten osaajiemme kanssa. Asiantuntijatiimimme on ikäjakaumaltaan diversiteetti ja tiimistämme löytyy muun muassa 4 KLT-kirjanpitäjää, 12 kauppatieteiden maisteria, filologi ja kemisti.

Tarjoamme tässä positiossa mahdollisuuksia, joissa pääset näköalapaikalta viemään Turun toimistoa eteenpäin hyödyntäen juuri omia vahvuuksiasi sekä kasvattamaan ja kehittämään ammattitaitoasi. 

Mitä odotamme sinulta?

  • Sinulla on soveltuva koulutustausta (esim. KTM, tradenomi) ja mahdollisesti KLT- tai KHT-tutkinto.
  • Olet kerännyt kokemusta kirjanpidon asiantuntijatyöstä useamman vuoden ajan. Eduksi katsomme, jos ainakin osa kokemuksesta on hankittu tilitoimistossa, tilintarkastusyhteisössä tai vastaavassa.
  • Kokemusta esihenkilötehtävistä, hyviä kommunikointi- ja priorisointitaitoja.
  • Olet tottunut sähköisten palveluiden käyttäjä ja omaksut helposti uusia taloushallinnon järjestelmiä. Eduksi katsomme kokemuksen Netvisor- ja/tai NetSuite -järjestelmistä. 
  • Asiakastyö edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, mutta emme pane pahaksemme myöskään ruotsin tai muiden kielien osaamista.

Henkilönä olet sosiaalinen ja pidät avoimesta työilmapiiristä. Sinulla on aito halu palvella asiakkaita ja näet taloushallinnon kokonaisuutena, jossa eri henkilöiden osaamisen ja yhteistyön tulee olla saumatonta. Haluat aktiivisesti kehittää sekä osaamistasi että ammattitaitoasi asiakastyössä ja tiiminvetäjänä. 

Miksi Greenstep?

Vuonna 2010 perustettu Greenstep on kasvanut orgaanisesti ilman yritysostoja lähes 300 kirjanpidon, palkanlaskennan, CFO-palveluiden ja HR-ammattilaisen sekä järjestelmäosaajan dynaamiseksi asiantuntijaorganisaatioksi. Teemme asiantuntijatyötä yhteiseltä arvopohjalta, jonka ytimessä on tahto palvella asiakkaita laadukkaasti ja heidän tarpeisiinsa skaalautuen. Asiakkainamme on niin kasvuyrityksiä, startup-yrityksiä kuin pörssiyhtiöitäkin. Olemme itsekin kasvuyritys ja pyrimme organisaatiossa vaalimaan päätöksentekoa ilman rakenteellisia esteitä. Olemme vahvasti mukana teknologiakehityksessä, kuten robotiikassa ja analytiikassa. Toimimme aidosti sähköisessä ympäristössä ja ohjelmisto-osaaminen sekä ohjelmistojen hyödyntäminen Netvisor- ja Procountor-ympäristöissä ovat erinomaisella tasolla. 

Löydät Greenstepin jo seitsemältä paikkakunnalta Suomesta. Kaikki toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Turun toimisto sijaitsee aivan Kupittaan juna-aseman läheisyydessä. Tämän lisäksi olemme laajentaneet toimintamme Tallinnaan Viroon ja Tukholmaan Ruotsiin. Greenstepin strategia on kansainvälistyminen, kuulumme MSI Global Alliance -verkostoon, joka toimii 100 maassa. 

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme työntekijöillemme tehokkaat työvälineet, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat, osittaisen etätyömahdollisuuden ja hyvät työsuhde-edut sekä tietysti lyömättömän tilaisuuden oppia ja jakaa osaamista Suomen osaavimpien ja innostavimpien taloushallinnon ammattilaisten sekä monipuolisten asiakkaiden kanssa. Greenstepin menestyksen kannalta ratkaisevinta on jokaisen asiantuntijamme taidot, kokemukset ja ennen kaikkea asenne.


 

Oletko etsimämme tyyppi? Ota uusi askel urallasi: Greenstep

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja vastaamme kaikille hakijoille prosessin etenemisestä kahden viikon kuluessa hakuajan päättymisestä. Laita siis hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 23.2.2020 mennessä. Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.